?php
2018-as Mikulás AKCIÓ!
?>

A kosár jelenleg üres

Részösszeg: 0,00 Ft
Gyártó
Választ
-Választ-
Kijelző
Választ
-Választ-
Processzor
Választ
-Választ-
Videókártya
Választ
-Választ-
Memória
Választ
-Választ-
Részletes szűrő...
vagy
Szűrés indítása...

ASUS ROG COD Promóció

Értesítjük kedves ügyfeleinket, hogy szeptember 10-től a gaming notebookjaink és asztali gépeink számára exkluzív – tehát csak az ASUS-nál elérhető – gaming bundle promóció érhető el. A promócióban résztvevő termékek megvásárlásakor az ügyfél/végfelhasználó ajándékba kap egy Call of Duty: Black Ops 4 teljes játékot, amit online regisztráció és beváltás során szerezhet meg, majd telepíthet fel. 

Fontos, hogy a promócióban csak egyes Windows 10 operációs rendszerrel érkező ASUS ROG gépek vesznek részt!

Promóció időtartama:
2018. szeptember 10-től – 2018. december 31-ig


A játékra jogosultságot jelző párbeszédablak működésének időtartama:
2018. szeptember 10-től – 2019. január 7-ig


A promóciós ASUS kód/COD kód beváltási időtartama:
2018. szeptember 10-től – 2019. január 10-ig


A játék letöltéséhez szükséges játékkód beváltási időtartama:
2018. szeptember 10-től – 2019. április 12-ig

 

A beváltási folyamat

Az ASUS Kód beszerzése és jogosultság ellenőrzése:

  • A gyári Windows 10 rendszert futtató ASUS ROG gépen az ASUS Promotion APP egy felugró párbeszédablakon tájékoztatja a felhasználót arról, hogy jogosult a Call of Duty: Black Ops 4 játék beszerzésére.
  • Tovább kattintva az alkalmazás az ASUS VIP regisztrációs felületet tölti be, ahol először a felhasználónak el kell fogadnia a Felhasználási szabályzatot, mellyel a gép szériaszámán keresztül ellenőrzésre kerül, hogy az adott modell valóban részt vehet-e a promócióban. Ezt követően be kell jelentkeznie az ASUS VIP accountjával; akinek még nincs, ugyanitt regisztrálhat.
  • Ha a szériaszám ellenőrzése megtörtént, kétféle üzenetet kaphat. 1. A gép jogosult a promócióban való részvételhez, és ellenőrizze az ASUS VIP-hoz társított e-mail fiókját az ASUS Kód miatt. 2. A gép sajnos nem jogosult, nem vesz részt a promócióban.

A COD Kód és a játék beszerzése, letöltése:

  • A felhasználó az e-mailben az ASUS Kód mellett megkapja a www.ROGxBO4.com weboldal címét is, ahol a kért adatok – Név, e-mail cím, beszkennelt számlakép, ASUS Kód, Szériaszám - megadás után megkapja a játék beváltásához szükséges COD kódot.
  • A COD kóddal a felhasználónak el kell látogatni a www.callofduty.com weboldalra, ahol a COD VIP regisztrációt követően, a COD kód megadása után megkapja a játék letöltéséhez szükséges kulcsot.
  • Október 12., a játék hivatalos megjelenését követően a Battle.net kliensprogramon keresztül a játékkulcsának aktiválásával letölthetővé válik a játék.

Ha bármilyen, a regisztráció vagy a jogosultság ellenőrzése során problémába akad a felhasználó, a hibának megfelelő üzenetet kap a weboldalakon keresztül, és elirányításra kerül a promóciós Ügyfélszolgálati kapcsolattartóhoz.

Keress laptopot felhasználás szerint!

Gamer laptopokÜzleti laptopokTervező laptopokUltrabook laptopokMultimédiás laptopok
 

18 Termék

18 Termék