A Mikulás a Radium.hu webshopjára is megérkezett és puttonyában idén is rendkívüli akciókat hozott nekünk, - asztali számítógépeinkhez és laptopjainkhoz most igen jelentős kedvezményekkel lehet majd hozzájutni. Érdemes majd a kiegészítők fülnél található komponenseinket és egyéb kellékeinket, alkatrészeinket, illetve a Radium készletkisöprés fül alatti tartozékainkat is átmazsolázgatni, Mikulásunk ugyanis ott sem volt rest meglepetés leárazásokkal készülni vásárlóink számára. Amit pedig még muszáj rögtön olvasóink, vásárlóink és ügyfeleink tudtára adni, hogy a Radium Mikulás akciója most vasárnapig, azaz December 10-ig esedékes.

A Radium.hu idei Mikulás akciója az alábbi képre kattintva érhető el!

 

Dübörögnek a Radium PC-k!

Ugyan természetesen vásárlóink helyett nem áll módunkban eldönteni, hogy pontosan mely Radium-termékkel kellene Mikulás alkalmából meglepniük magukat, azért szíves figyelmükbe ajánlanánk cégünk saját tervezésű és egyedileg épített asztali számítógépeit, melyekről a napokban a PROHARDVER szerkesztősége is elismerően nyilatkozott. A teljes cikk az alábbi linken érhető el, mi pedig ezúton köszönjük nekik az elismerő szavakat! A Mikulás akcióban kulcsszerepet kapó AURORA GT és a BOMBER GTlegfrissebb Radium tesztjei itt és itt érhetők el. Kellemes Mikulást mindenkinek!

Online áruhitel lehetőség

Álmaid netovábbja egy tökéletes GAMER PC vagy notebook, ám sajnos nem engedheted meg magadnak? Nem gond, most rendkívül kedvező THM-el (erről bővebben az alábbi cikkben!) juthatsz hozzá vágyaid konfigurációjához! Online előminősítéssel és futáros beazonosítással, akár otthonról is egészen könnyedén intézheted rendelésedet, ugyanis Cofidises áruhitelre, kínálatunk bármely termékét megvásárolhatod.

Cégünk és saját fejlesztésű termékeink eddigi sikertörténetei

A Radium saját tervezésű konfigurációi, bizony egyre szélesebb rétegben nyernek maguknak bizalmat. Ennek elsődleges ékes bizonyítéka, nyilvánvalóan a PC-inket ért nyilvános elismerésekben keresendő, ugyanis az OtherWorld Média és a Gamestar magazin pozitív kritikáin felül, konfigurációink több ízben bizonyítottak már nagyközönség előtt is. Ennek apropóján bátorkodtunk csokorba szedni, portfóliónk legrelevánsabb momentumait.

 

TEKINTSD MEG EDDIGI SIKEREINKET!

Bécsi úti üzletünk

Megrendelt termékét üzletünkben a személyes átvételt követően természetesen ki is próbálhatja, így még a fizetést megelőzően meggyőződhet választott modellje hibamentes működéséről. Amennyiben például Budapesten kívül élő vásárlóink részéről nem kivitelezhető a személyes átvétel, úgy ezen megrendelőinknek sajnos a megtekintés lehetősége nélkül, csak utánvétes vagy előreutalásos fizetést követően lesz lehetőségük átvenni futárszolgálatunk által kézbesített terméküket!

 

ELÉRHETŐSÉGÜNK!

 

Utolsó három vásárlói véleményezésünk!

 

"Nagyon hozzáértő, a termékpalettát jól ismerő, segíteni tudó és akaró csapat. Ismételten pozitív benyomást keltettek a vásárlással kapcsolatban.” 

"A termék tökéletesen és sértetlenül került hozzám.” 

"Az ügyfélszolgálat, pontos informácíokat közölt a rendelés állapotáról, kiválló minőségben, korrekt szállítással.”