Mint ahogyan azt legutóbbi akcióinknál, a múlt hét pénteken megtartott Szuper Friday-nél már mi magunk is elárultuk, természetesen a 2018-as esztendő sem múlthat el Radium Black Friday nélkül. Ráadásul mint ahogyan azt tegnap már hírül adtuk, a Black Friday és Karácsony közötti időszakban most még a Radium PC-kre vonatkozó EVO UPGRADE Garanciát is ráncfelvarrtuk. Szóval idén aztán tényleg nincs apelláta: minden adott ahhoz, hogy igazán emlékezetes Black Friday-el lepjük magunkat!

A Radium.hu aktuális Black Friday kínálata az alábbi képre (vagy ide) kattintva érhető el!

 

Múlthéten még csak hangolódtunk, most viszont már itt is van a Black Friday!

A jeles esemény egyébként November 16-ra, tehát e hét péntekre esik majd, melyben a csavar, hogy a Radium Black Friday bizony még koránt sem ér majd véget a péntekről szombatra virradó éjjelen, hanem ezúttal egészen a hét legvégéig kitart majd. Mindez ugye pedig egészen konkrétan azt jelenti, hogy a Radium Black Friday akciója November 16 és 18 között kerül megrendezésre, így ezúttal nem csupán egyetlen napba próbáljuk meg belegyömöszölni tekintélyes akcióinkat; gondolva így ezzel azon esetleges vásárlóinkra is, akiknek a munkavégzés vagy egyéb elfoglaltságuk okán, nem áll majd módjukban pénteken betérni hozzánk, vagy végigböngészni a webes kínálatunkat.

Összegezvén tehát még egyszer.

A Radium Black Friday kínálata tehát holnap, azaz November 16-án startol majd el, péntekre virradóan pedig az alábbi linken érdemes majd bőszen mazsolázgatni az akcióban résztvevő kínálatban, hiszen értelemszerűen minden akció, csak-és-kizárólag a készlet erejéig élvez majd aktualitást. Amennyiben pedig bárminemű kérdés vagy kétely fogalmazódna meg bennünk, esetleg két termék között vacilálnánk, vagy neadjisten a megrendelés közben valamiért elakadnánk, úgy megerősített chat-es ügyfélszolgálatunk, a szokványos nyitvatartási időben, tehát 09:00 - 19:00 között készséggel áll majd az érdeklődők rendelkezésére. FONTOS: A nagy érdeklődésre való tekintettel, valamint az elmúlt évek tapasztalataiból kiindulván, a holnapi napon, tehát November 16-án célszerű minden létező esetben az előre megerősített chat-es felületünkön érdeklődni az ügyfélszolgálatunknál, ugyanis az ottani kapacitásunk biztosan megsokszorozódott energiával lesz majd elérhető, míg a telefonvonalak estén biztosan túlterheltség várható majd!