ASUS G771JW

 

Az ASUS egyik legjobb ár/érték arányú gamer laptopját hozta el polcainkra. Egy gép, amin remekül fut a GTA V, a Witcher 3, vagy az épp oly népszerű Mad Max játék is. Ez az ASUS G771JW!

Az ASUS G771 a legelegánsabb játékos!

Csiszolt fém felületével és elegáns, fémesen csillog vörös dizájnelemeivel az ASUS G771JW nem csak a grafikus teljesítményével, hanem külsejével is a gamerek szívének csücske lesz. Egyszerre látványos gamer PC, vagy figyelemfelkeltő munkaeszköz, amit az ajándék Radiumos táskából előbújtathatunk.

Az ASUS G771JW brutális teljesítménnyel operál!

A gamer laptopok közül már sok jó fordult meg kereskedésünkben. Az ASUS G771JW a vezető kategóriába tartozik, hála a 4 magos, i7-es, Intel 4720HQ processzornak, illetve a 4 gigás memóriával rendelkező GeForce GTX 960M videokártyának. A stabil futása a legjobb játékoknak tehát garantálva van, a kérdés az, hogy melyiket választjuk? GTA V? Witcher 3? Vagy mind a kettőt? Miért is ne?!

Az ASUS G771JW multimédiás laptop is!

A Bang&Oulfsen hangrendszernek és a 17.3 colos kijelzőnek köszönhetően igazi élmény az ASUS G771JW használata. Egyszerre mutat gyönyörű képet az 1920x1080-as felbontásra képes kijelző és nyújt kiemelkedő hangzást a B&I hangrendszere. A laptop minden fénykörülménnyel megbirkózik matt kijelzőjének hála, a hangzás pedig bőven lekörözi a korábbi laptopos dobozhangot.

ASUS G771JW videóbemutató