ASUS N551JW

 

Az ASUS N551JW a multimédiás laptopok egyik legerősebb képviselője. Az alábbi listában megtekintheti a legnépszerűbb kiadásokat, illetve tovább kattinthat katalógusunkra, ahol a további típusokat is megtalálja. Az ASUS N551JW-ről készült rövid jellemzés mellett tesztünket, illetve a gép bemutató videóját is láthatja.

Az ASUS N551JW laptop mutatós!

Egy elegáns, ezüstös házba kerültek a legjobb alkotóelemek az ASUS műhelyében. A 15'6 colos kijelzőn a legtöbb részlet, videó és kép jól mutat majd, hiszen 1920x1080-as felbontásban, FullHD-ben láthatunk minden vizuális tartalmat, amit csak a gépen tárolunk. Az ASUS a hihetetlent kutatta és a megjelenésével mindenképp elérte azt. A MAC-gépeket idéző külsőnek hála bármilyen környezetben nyugodtan használható lesz az N551JW.

Az ASUS N551JW nem csak szép, de van ereje is!

Egy komoly előrelépés az ASUS N551JW az előző kiadáshoz képest. i7-es 4720HQ processzora (amely kezeli az intel megszokott vívmányait, mint a HyperThreading, vagy a VT-rendszer) mellé ezúttal kapott egy 2 gigás Geforce 960M videókártyát, amivel a legújabb játékokat közepes és magas közti beállításon remekül futtatja, míg az egy-két éves játékokat akár a csúcsbeállításokon is simán elviszi. Összesen egy terrányi adat fél majd rá, a 8 GB RAM-al ellátott ASUS N551JW-re, így bármilyen játék, vagy multimédiás anyag kényelmesen elfér a táskánkban.

Az ASUS N551JW laptop a multimédiás gépek hírvivője

Ahogy azt a tesztünkben is jeleztük, az ASUS N-szériás gépe a multimédiás vonalon nyújt igazi élményt. A már emlegetett kijelző mellett a Bang & Oulfsen hangrendszer és a mellékelt mini-mélynyomó tovább emelik a moziélményt, egy szürke, a nappaliban átfilmezett délutánon.

ASUS N551JW videóbemutató