ASUS X550ZE

 

Legújabb videóbemutatóinkban, igyekszünk majd a laptop-tesztek során kipróbált játékokból rövid jeleneteket rögzíteni, futás közben, hogy vásárlóink még jobban megismerhessék az adott típust, vásárlás előtt. Korábbi gépeinkkel, így a ma újra elővett ASUS X550ZE sem maradhat ki a sorból.

Annó megénekeltük, hogy az ASUS X550ZE, gép árkategóriáján belül, az FX 7600-as processzorral és Radeon R7 M270-es videokártyával rendelkező AMD-s ASUS laptop, az egyik legjobb választás. Növekedő YouTube felületünk frissen tartása érdekében újra előszedtük tehát a gépet és pár játéktesztet lefuttattunk rajta. Az eredeti teszthez képest egy dolog változott: a Windows 8.1-es helyett immáron a Win10-es biztosította az alapot. Itt nem álltunk meg, hiszen úgy gondoltuk, az ASUS X550ZE tesztjében talán még érdekesebb játékok is bekerülhettek volna, ezért az ott is tesztelt, napjaink egyik legnépszerűbb MOBA-ja, a League of Legends, és az egyik legszebb autós játék, a Project CARS mellett további játékokról is készítünk anyagot.

Képernyőre kerül egy másik autós játék, a méltán népszerű GRID 2-es, valamint a folyamatosan növekvő rajongói bázissal rendelkező kártyajáték a Hearthstone is. A sor nem ér véget, hiszen pár jelenet erejéig betekinthetünk a magas beállításokon is stabilan futó sárkányvadászatba, a The Elder Scrolls: Skyrim világában, valamint egy kedélyes bankrablás Trevorral és Michaellel, a GTA V-ből is belefér majd a videóanyagba.

Az ASUS X550ZE a multimédiás gépek világában az egyik legjobb választás, hiszen strapabíró akkumulátorral és elegáns megjelenéssel egészíti ki az általa produkált grafikus teljesítményt.

A beállításokat megtalálhatjátok a videó leírásában, a gép tesztjét és különböző konstrukcióit a fentebbi linkeken érhetitek el.

ASUS X550ZE Újrajátszás!