ASUS X550ZE

 

Az ASUS X550ZE egyike a legnépszerűbb termékeinknek. Hétről-hétre távoznak elégedett vásárolók az ASUS X-szériás gépével. Nem hiába ez a népszerűség, hiszen egy megbízható, jó teljesítményű, megbízható multimédiás laptoppal rukkolt elő a taiwani gyártó.

Az ASUS X550ZE a szimpatikus ikertestvér

A szolíd és elegáns külső nem lehet idegen az ASUS-laptopok kedvelőinek. A npszerűségi listánk tetején csücsülő ASUS X550JX mellett van nálunk egy másik gép is, ami pontos mása a már emlegetett gépnek, de belsőségeiben eltér a már emlegetett példánytól. Ez nem más, mint az ASUS X550ZE, amihez az alapot az AMD biztosította.

Az ASUS X550ZE, az AMD-s munkagép!

Legyen szó munkahelyi gürcölésrőlről, vagy otthoni lazításról, az ASUS X550ZE minden körülmények közt megfelelő partner lesz. Az AMD FX-7600-as processzorral dolgozó, egy 2 gigás AMD Radeon R7 M270-essel megspékelt laptop remekül teljesít a multitasking-multimédia-játék háromszögben. 

Az ASUS X550ZE nem csak jól mutat, hanem jót is mutat!

A minőségi laptopokhoz minőségi kijelző dukál, gondolhatjuk teljesen jogosan. Az ASUS X550ZE esetében sem lehet panasz majd a képernyőre, hiszen a 15.6 colos HD, matt kijelzőn minden film, vagy sorozat-epizód jól mutat majd. A SonicMaster  hangrendszernek hála nem csak a képi, de az audio-teljesítménnyel is elégedettek lehetünk majd

ASUS X550ZE videóbemutató