ASUS X552LDV

 

Az ASUS nem csak a multimédiás és játékos gépekben igyekszik a legtöbbet hozni. Tisztában van azzal, hogy nem feltétlen a megjelenés, vagy a túlbuzgó multimédia-központúság a fontos minden helyen, hanem van, ahol a munkabírásukért veszik a laptopokat. Erre a célra született az ASUS X552LDV!

 

ASUS X552LDV, a fekete ruhás munkás !

Ne hagyjuk magunkat abba a hitbe ringatni, hogy egy fekete laptop nyer és egyszerű Az ASUS visszatért a klasszikus laptop dizájnokhoz, megtartva mégis saját jegyeit és egy nagyon egyszerű, de mégis minőségi megjelenésű, fekete munkagépet hozott asztalunkra.

ASUS X552LDV, minden körülmény között

Az ASUS X552LDV-t egy remek minőségű, fényes feleületű, 15.6 colos monitorral látták el, amin minden irodai feladat és otthoni böngészés a lehető legszebb fényében csillog majd. A 37 wattórás akkumulátor ehhez az igénybevételhez van igazítva, így az előbb emlegetett "átlag munkákkal" hosszan ellehetünk, a töltőkábel nélkül is!

Az ASUS X552LDV, mint multimédiás laptop!

A SonicMaster 2.0-nak hála még a hangzásra sem jöhet rossz szó. Egy filmezés, videó nézegetés, vagy a prezentációkhoz csatolt hanganyagok lejátszásához ideális partner az ASUS által használt hangrendszer. Az előbb emlegetett kijelzőn egy GeForce 820M videokártya segíti a megjelenést, amivel még kisebb gépigényű játékokat magasabb beállításokon, vagy a mostanban oly népszerű retro játékok is nyugodtan futtathatók.

ASUS X552LDV videóbemutató