ASUS laptop, ASUS notebook őszi akció!

 

Az iskolakezdési akciót egy őszi akció követi, ahol a legnépszerűbb és legjobb ár/érték aránnyal rendelkező ASUS laptopjainkat kínáljuk az esős, szürke őszi napokra. Legyen szó munkáról, multimédiás élményről, vagy játékról, minden kritériumra talál megoldást a felsorolt gépek közt.

Az első sorba kerültek olyan gépek, mint az Intel Celeron N2940 processzorral ellátott ASUS X552MJ office laptop, ami HD kijelzővel és 500GB merevlemezzel várja legújabb tulajdonosát, akinek elengedhetetlen szüksége van egy megbízható irodai társra. Őt követi az ASUS X555LA és X555LB, akik i3-as processzorral dolgoznak. Előbbi az intergrált videokártyából, míg utóbbi egy NVIDIA GeForce GT940M-ből meríti grafikus teljesítményét és szolgálja ki remekül a multimédiás élményekre vágyó megrendelőjét. A sort egyik legnépszerűbb laptopunk zárja, az AMD belsőségekkel rendelkező ASUS X550ZE, amiről korábban jelentkeztünk már teszttel és bemutató videóval is.

A második blokkot az 55-ösök harmadik képviselője az X555LB-XO099D nyitja, ami processzorában különbözik az előbb emlegetett rokonától. Ezúttal már egy i5-ös 5200U processzor dolgozik a szerkezetben, tovább javítva az elvárt multimédiás élményt és a játékok világába is belépteti a laptopot. Ezt követi két büszkeségünk az ASUS K501LX és az ASUS X550JX, amik mai napig vezetik eladási toplistánkat, multimédiás képességeikkel és a gamer világban való komolyabb jártasságukkal. A sort, ajánlatunk első i7-es processzorral ellátott gépe, az elegáns dizájnnal és remek teljesítménnyel megáldott ASUS X555LB-XO101D zárja, ami 8 giga RAM-al és egy terra HDD-vel érkezett meg polcainkra.

Zárjuk a sort egy nagyszerű négyessel! Egy izmosabb K501LX-el folytatódik a felsorolás, ami az előző négyesben bemutatott konfigurációtól i7-es processzorával és GeForce GTX 850M kártyájával tér el igazán. Az egyik legjobb hűtésű, legmegbízhatób multimédiás laptop, ami a Radiumnál megfordult. Miért csak az egyik? Mert a listát jelenleg az N551JW vezeti, ami remek játékos teljesítménnyel, hibátlan multimédiás élménnyel és komoly munkabírású akkumulátorral jelentkezik szolgálatra! Őt teljesítményben csak két gép tudja megfogni. A ROG gépek a gamerek álmai, nem csak vadító dizájnjuknak köszönhetően, hanem a bennük lévő i7-4720HQ, illetve GeForce GTX 960M koprodukciója, a 8 giga RAM és egy terra HDD, valamint az ASUS N551JW-nél is emlegetett akkumulátor is hozzátesz majd az élményhez.

Az ASUS-akcióhoz ezúttal hozzátartozik az ASUS-Bizalom szolgáltatás is, ami a szolgáltató kiemelt termékeit övezi. Regisztrálja a készüléket a vásárlást követő 15 napon belül a program weboldalán, és a jótállási idő első évében, műszaki meghibásodás esetén, a készülék javításán felül a vételárat is visszaigényelheti! Az ASUS Bizalom program feltételeiről, részleteiről és érvényességéről tájékozódjon awww.asusbizalom.hu oldalon! A gépek mellé azonban nem csak ez jár. Megkaphatja még szokásos ajándékainkat, a laptoptáskát, illetve az egeret és a Zalman fejhallgatótl is!