Bemutató

Beütött az ősz vége, közeleg a Black Friday és a nagy karácsonyi hajtás. A mozgalmas ünnepi időszak örömére úgy döntöttünk, hogy ideje alakítani ajánlatainkon. Ahogy egy korábbi cikkünkben szó esett róla, változott a PC ajánlat, új processzorokkal, több memóriával és új GÉPHÁZAKKAL!

A GT-széria kapott egy AeroCool házat, a VX3-asat, amelyek közül már egy pár kiment megrendelőinknek. A leváltott Evolveo ugyan még rendelhető, de könnyebb beszerezhetősége és hasonló minősége miatt megérett a váltásra. Az XT-szériánál debütál a Kolin Aviator, amire most egy kicsit több figyelmet szenteltünk.

A Kolink Aviator, amit a videóban is látni fogtok, Magyarországon az első szállítmányból érkezett. Modern, lekerekített külseje és a dizájnos LED-világításai nem csak minket hódítottak meg. Egy hete van kint az új ház, a boltunkba megérkezett házak száma pedig jócskán lecsökent ennyi idő alatt is. A gépház annyira meggyőzte a közönséget, hogy több GT-gépünkhöz is ezt rendelték. Miért is kedvelik annyian? Az alábbi videóból kiderül!

Videóbemutató