Lenovo Z51-70

 

A legutóbbi, ASUS X550ZE visszajátszás sikerén felbuzdulva egy másik, már korábban tesztelt laptopunkat is elővettük, hogy megmutassa, mit is tud ő, ha játékra kerül a sor. A mai játékosunk nem lesz más, mint a Lenovo multimédiás gépe, a Z51-70.

A Lenovo gépek közül kettő is került, az elmúlt hetekben, górcső alá. Egy kisebb, kompakt darab, az E31-70-es, illetve egy multimédiás laptop, az E50-80-as. A YouTube csatornánkon úgyfest népszerűbbek lettek azok a videók, amikben láthatunk egy pár jelenet a gépen futó játékokról, így korábban bemutatott gépeinkről is célszerű volt, hogy előkapjuk őket, egy kis játékra. Mivel a gépről „alap” videó se volt, így a bejátszásban megláthatjátok a gép alap adatait is..

Térjünk is a lényegre, hogy milyen játékokat szedtünk elő a Lenovo bejáratására. A Project CARS és GTA V kötelező darabjai a listának, hiszen az egyik legnépszerűbb autós játék (az új NFS érkezéséig) és a Rockstar játéka, mindig izgalomba hozzák a játékosokat. A sort egy új névvel, a 2013-as Deadpoollal folytattuk, aminek film változata 2016 elején kerül a vásznakra.. A „netes játékok” közüla videóba nem került most jelenet, hiszen a League of Legends FPS számai megtalálhatóak a cikkben, a Heartstone hasonló sima futást mutat a legtöbb gépen.

A Lenovo Z51-70 a multimédiás gépek világában remek választás, hiszen strapabíró akkumulátorral, megbízható működéssel és elegáns megjelenéssel egészíti ki a multimédiás gépeknek megfelelő grafikus teljesítményt.

Lenovo Z51-70 Újrajátszás!