Rendezvény

Múlt hét szombaton, a Barcraft 2 Esport Bár játékosbarát miliőjében került megrendezésre, a harmadik OtherWorld közönségtalálkozó, melyen természetesen mi is tiszteletünket tettük.

 

Már bőven, a délután öt órára ütemezett startot megelőzően is óriási tömeg töltötte fel a játszókocsma különböző helyiségeit, a konzolszobától egészen a társasjáték teremig. A legfrekventáltabb, a többi termet is egymásba fonó placcon került kiállításra és bemutatásra, a speciálisan ezen alkalomra tervezett és megépített gépszörnyünk, az igen szemrevaló DOOM dizájnnal felvértezett THUNDER XT-nk. Nevezett konfigurációnkra, ha szabad ezúttal nem is térnék ki tüzetesebben, hiszen itt és itt már kellőképpen boncolgatva voltak, azonban arról itt okvetlenül érdemes volna említést tennünk, hogy jelen gépszörnyünk, mind a küllemhez tartozó stílusjegyeiben, mind pedig a konfiguráció adta kvalitásaiban is rendkívül nagy izgatottságba oltott érdeklődésnek örvendett.

 

Még alig múlt öt óra és máris közel telt ház. Izgalom, jó kedv és nem amolyan irritáló és fárasztó, hanem lelkes és örömteli nyüzsgés. Literszámra mért Ork sörök és színpompás bájitalok tucatjainak elpusztított maradványai. Jóízű hahotázás és permanens diskurzus generálta kellemes moraj kebelezte be légkört. Aki csak tehette, széles vigyorral arcán pózolt büszkén a vakuk előtt, rázott kezet felebarátaival, vagy éppen a közös respektálás megpecsételésére emelete fel feneketlen poharát. A Barcraft 2 Esport Bár lehetőségeiből eredően pedig, bárki kedvére helyezkedhetett kényelembe a konzolszoba kanapéinak komfortjába egy kis kollektív virtuális mulatságra, vagy akár tetszés szerint tábort verhetett, a közel százhúsz, opcionálisan játszható társasjátékra specializálódott nyugiszoba egyik asztalánál is. - Amennyiben pedig, lányos zavarunkban netalántán belevesznénk a kismillió táblás játék köteteket megszégyenítő, szövevényes és komplex szabályrendszereibe, ne ijedjünk meg: bármikor módunkban áll szakszerű tanácsért folyamodnunk a Barcraft csapatához, akik bármikor készséggel nyújtanak számunkra segítő jobbot, ha történetesen elbizonytalanodnánk.

 

Az este pedig így, pazar hangulatban, fesztelenül telt el. A Barcraft 2 a lehető legoptimálisabb helyszínt, míg az OtherWorld csapata a remekbe szabott és príma hangulatot biztosította. Azt pedig csak remélni tudjuk, hogy ezen, minden görcstől mentes lelkes kezdeményezés, még bőséges ideig is életképes tud maradni. Amennyiben pedig így lesz, természetesen mi sem hagyjuk majd ki!