Rendezvény

Mint ahogy azt korábban már mi is hírül adtuk, múlt hét szombaton került megrendezésre a RealGamers Esport&LAN Series eseménysorozat legutóbbi epizódja, melyből megtiszteltetésünkre, a Radium.hu csapata is oroszlánrészt vállalhatott.

A gamerfesztiválok napról-napra gyarapodó létjogosultságával, mind a meglétükre vonatkozó igény, mind pedig a kiszolgálandó célközönség elvárása is arányosan nő. Ennek ékes bizonyítéka egyértelműen a különböző, egymástól ugyan független, azonban ugyanazon célok vezérelte kezdeményezések megszületése, melyek mostanság egyre inkább igyekeznek szárnyat bontani. Rendezvényről-rendezvényre nő az erre vonatkozó érdeklődés, a látogatottság, a programokon való részvételi létszám, valamint nyilván az adott eseményeket felvezetni hivatott, reklám és marketing munkába fektetett energia. Tudniillik a számítástechnika aranykorát éljük, ekképpen pedig joggal van okunk messzemenő következtetéseket levonni azt illetően, hogy az ilyesfajta kezdeményezéseknek, bizony még virágzó jövőkép jósolható. A RealGamers ezen kezdeményezései, pedig már több ízben is bizonyították létjogosultságukat, amelyek megvalósítása bizony évről évre magasabb színvonaltartományban kívánják szórakoztatni a tisztelt nagyérdeműt.

A pódiumon helyet kapó Radium PC-k, kézről-kézre járva szolgálták ki maradéktalanul a versenyzők igényeit

 

 

A kecskeméti Hírös Agóra Kultúrális és Ifjúsági Központ falai között helyet kapó múlt hétvégi alkalom, tekintélyes tömegeket csábított el az ország minden szegmenséből, ahová természetesen mi sem érkezhettünk ám üres kézzel. A rendezvény fő attrakciójául szolgáló professzionális, illetve amolyan just-for-fun alapon megszervezett bajnokságok, a Radium.hu közkedvelt és kelendő konfigurációján, a Radium THUNDER GT-n kerültek lebonyolításra, melyből szám szerint tíz darabbal készültünk a versenyekre. A négy magos, hatodik generációs, Intel Core i5-6500 3.6GHz TURBO processzorral, a 8GB 2133MHz DDR4 Kingston HYPERX SAVAGE RAM-mal és az NVIDIA GeForce GTX 960 4GB GDDR5 dedikált grafikuskártyával operáló konfiguráció már számtalan éles esetben is bizonyított, hiszen a megannyi saját teszten felül, derekasan állta a sarat az Otherworld szervezésében lebonyolított OWS és Élménytábor izzasztójában is. A bizalom természetesen ezúttal is megtérült, hiszen a pódiumra kiállított THUNDER GT-k, a helyszíni nevezéssel meghirdetett Heroes of the Storm, Rocket League, CS:GO és Overwatch bajnokságain is zokszó nélkül bírták a gyűrődést. Nevezett konfiguráción felül, még egy meglepetés PC-vel is készültünk a nagyszabású eseményre, így a látogatók a Radium műhely egyik éllovasát, a HERO XT-t is megcsodálhatták. Az Intel Core i7-6700K 4,00Ghz processzorral, a 16GB HyperX 2133MHz DDR4 RAM-mal, és az NVIDIA GeForce GTX 1070 8GB GDDR5 videokártyával dolgozó PC pedig, minden eltúlzott önajnározást félretéve nyerte meg a repertoár népszerűségi versenyét.

Tömeges érdeklődés kísérte a Radium Thunder GT-k éles bevetését

 

 

Mindezek mellett pedig megannyi Radium.hu ajándéktárggyal, nevezetesen baseball sapkával, bögrével és vásárlási utalvánnyal is igyekeztünk hozzátenni a magunkét, a résztvevők hangulatának finomra csiszolásához. Összességében tehát kijelenthető, hogy az ilyesfajta kezdeményezéseknek kétségkívül van keletje, így őszintén bízunk abban, hogy nevezett eseménysorozat népszerűsége, továbbá az egyéb hasonszőrű rendezvények létjogosultsága még hosszútávon is töretlen marad. Mi pedig ezúton ragadnánk meg a lehetőségét annak, hogy megköszönjük a RealGamers csapatának a bizalmat és a lehetőséget.

A Radium THUNDER GT-k még a fokozott izzasztás ellenére is megkérdőjelezhetetlen magabiztossággal szuperáltak

 

 

Fotógaléria