A gyártó Coffee Lake-H processzorai már számos esetben bizonyítottak a konkurens cégek, példának okáért az ASUS megoldásaiban, ennek okán az ACER-es kooperáció roppant módon ígéretesnek ígérkezik.

 

A NITRO-nak mondjuk sosem kellett a szomszédba mennie a teljesítményért!

Amit már biztosan tudunk, hogy a vadonatúj Nitro 5-ös egy Nvidia GeForce GTX 1050 grafikus vezérlővel, egy Intel Core i5-8300H-s processzorral, 8GB RAM-mal, 1TB-os HDD-vel, FullHD kijelzővel, továbbá a szokásos 15,6-os colos kijelzővel dolgozik majd. Az előzetes információk alapján az árazása sem lesz horror, sőt kategóriáján belül még aránylag jólárazottnak is lesz tekinthető a maga 749 dollárjával. Persze extra 100 dollárért egy GeForce GTX 1050Ti és egy 256 GB-os SSD váltja az előző komponenseket.

 

 

 

 

 

 

 

 

A legcombosabb darab egyébként 512GB-os PCI Express SSD-t, 32GB-nyi memóriát, illetve egy i7-es processzort kap majd, nyilván arányosan megemelt vételárért cserébe. A portokat tekintve azonban minden a klasszikus séma szerinti lesz, tehát lesz itt LAN, C-Típusú USB-k, Wifi, HDMI 2.0, HD webkamera, illetve Dolby hangrendszer is. Ígértesen hangzik, annyi már bizonyos!

Üzletünk laptop kínálata az alábbi, míg asztali számítógép repertoárunk pedig ezen a linken tekinthető meg!