Bár az államilag kitűzött munkaszüneti napok általában magától értetődőek, alkalmasint nem árt felhívni rájuk az olvasók figyelmét, nehogy bárki is felesleges körökbe bocsátkozzon akkor, amikor egy piros betűs nap éppen aktualizálódik. Mindez pedig a héten épp aktuális lesz majd.

 

 

Tisztelt Ügyfeleink, Vásárlóink!

Ezúton hívnánk szíves figyelmüket arra, hogy a megszokott nyitvatartástól ugyan eltérően, a munkaszüneti napnak ugyanakkor tökéletesen eleget téve, e hét csütörtökön és pénteken, tehát csütörtökön és pénteken, üzletünk zárva tart majd. Mindez természetesen egyaránt érinti a személyes, illetve a chates és/vagy telefonos ügyfélkezelést is, így célszerű az említett nyitvatartási rendet előjegyeznünk magunkban, (tehát a hétfőtől-szerdáig tartó időintervallumot!) hogy semmi esetre se maradjunk le az esetleges Radiumos teendőinkről.

 

 

Ugyanakkor november 5-én, hétfőn, üzletünk már a megszokottak szerinti, 9-19 óra közé eső, nyitva tartási renddel, illetve természetesen teljeskörű ügyfélszolgálattal várja a kedves érdeklődőket, vásárlókat!

 

Szíves türelmüket és megértésüket ezúton is köszönjük, a hosszú hétvégére pedig mindenkinek jó pihenést kívánunk.

Üdvözlettel, Radium Team

A Radium PC kínálata ezen, laptop ajánlataink ezen , míg az aktuális akcióink az alábbi linken érhetők el!