Azt ugye már tudjuk, hogy a 4k mint olyan, mostanság éli reneszánszát, ha úgy tetszik divattá vált korábbi tévéinket és monitorainkat 3840×2160 pixellel dolgozó darabokra cserélni. Egyes esetekben (példának okáért a Playstation 4 PRO és a XBOX ONEX esetében) ennek abszolválása ugye nem igényel túl nagy fejtörést, hiszen ha a konzol már adott, akkor csak egy 4k tévé kell, és persze fordítva.

 

 

4k-ban a jövő!

Igen ám, de mi van a GAMER közösség még mindig több, mint felével, akik az asztali számítógép adta élményre esküsznek? Bár nyilván nem ördögtől való gondolat egy PC-t tévére kötve használni, így mosva össze a játékos társadalom két pólusát, azért ez még mindig nem annyira elterjett, mint a klasszikus PC + monitor kombó. A megoldás pedig bár teljesen egyértelmű, azért nem biztos, hogy minden esetben olyan egyszerű.

 

Tudniillik már egy 4k-s monitornak is megvan ám ára, a darabonként összeügyeskedett komponenseknek meg ugye aztán végképp. Hiszen ahhoz, hogy a 4k-t valóban maradéktalanul ki tudjuk élvezni, ahhoz bizony bivaly erős vas kell. Mindezeket pedig vajmi kevés ponton tudjuk már eleve egybe gyúrva beszerezni, külön-külön pedig mint mondottam: fájdalmasan drága.

Még mielőtt végleg elkedvetlenítenék valakit, gyorsan meg is nyugtatom: a Radium PC-k pontosan azért (is) annyira hibátlan választások e célra, merthogy a kínálatunkban fellelhető magasabb kategóriájú (kiváltképpen az XT és az XT-R szériába sorolandó darabok, melyekről bővebben az alábbi linken tudunk még tájékozódni!) modellek pontosan ezért vannak!

 

A Radium XT, kiváltaképpen pedig az XT-R szériája tükörsimán, problémamentesen birkózik meg a 3840×2160 pixellel dolgozó felbontással is, így egy erre célra alkalmas monitor beszerzését követően, bizony minden 4k-ra vonatkozó igényünk kielégülésre találhat egy Radium PC-vel. Úgyhogy Tisztelt Olvasóink, Radium PC-re fel!