Nem is olyan régen, a Digitimes-nak hála már ugye felröppentek a hírek, miszerint az ASRock is akarna magának egy kövér szeletet a grafikus modulok piacából, így nem meglepő módon ez a közelmúltban látszólag megerősítésre is került.

 

Gamer vagy bányász, bányász vagy gamer?

Akkor azonban úgy tűnt, hogy a gyártó elsősorban a bányászok kedvében kíván majd járni, hiszen minden jel arra mutatott, hogy elsősorban az AMD Radeon vezérlőit célozza majd meg. A hír pedig többé-kevésbé tanubizonyságot is nyert, ugyanis maga a gyártó tett közzé egy kedvcsináló videót a Twitteren, amely bár magát a szándékot valóban alátámasztotta, a történetben látszólag mégis van egy csavar. A videóban egy úgynevezett Phantom Gaming fantázianévre hallgató modell kerül leleplezésre, amely ugye már a nevéből eredően is inkább hallatszik játékos, mintsem bányász kártyának. Több részletről ugyan még nem esett szó, ám a Digitimes forrásai szerint több, mint valószínű, hogy itt bizony egy AMD Radeon grafikusmodul van a háttérben.

 

 

 

Ebből a mindösszesen harminc másodpercből az már biztosnak tűnik, hogy a grafikus vezérlő fekete-fehér dizájnnal operál majd, kialakítása láthatólag dual slotos lesz, illetve, hogy PCIe csatlakozó már biztosan bekerült a repertoárba. Most pedig álljon itt az említett videó, a tanulságot pedig mindenki nyugodtan szűrje le magának, mi biztosan tűkön ülve várjuk már!

Üzletünk laptop kínálata az alábbi, míg asztali számítógép repertoárunk pedig ezen a linken tekinthető meg!