Méltatlan is lett volna nem saját videóval jutalmazni a ROG-ok legújabb nehézbombázóját!

 

 

Méltatni írásban és videóban, mert muszáj!

Nem is olyan régen egy egészen mélyreható, minden apróbb részletre kiterjedő teszttel jelentkeztünk, melyben a ROG-ok legújabb üdvöskéjét, a GL553VE-t méltattuk, sőt már-már talán ajnároztuk. Persze a magasztos hangvétel abszolút indokolt is, tekintve, hogy mégis csak egy rég várt modellről beszélünk, -a GL553VE pedig minden forintjára rá is szolgált tisztességgel.

A ROGokról ugye köztudott, hogy mindamellett, hogy rendkívül figyelemre méltók, nagy becsben tartottak és jelentősen közkedveltek, időről-időre képesek is itt-ott valóban megújulni. Legyen szó akár a dizájnról, akár a formatervről, vagy éppen a komponensek valamelyikéről, -vagy talán pont mindről- újdonságra mindig számíthatunk. A GL553VE esetén ez bizony több ízben is tetten érhető, hiszen a küllem modernizálásán túlmenően, azért a belsőt is érte némi ráncfelvarrás. Az Intel® Core™ i7-7700HQ processzor ugye most pont az aktuális sláger a notiknál, ahogyan a 2666Mhz-es RAM is, így ez már kapásból biztató alapnak tűnik. De ne feledkezzünk meg az 1 TB HDD+128GB SSD kombóról sem, ahogyan a matt borítású IPS panelt is csak méltatni tudjuk. És persze végül, de korántsem utolsó, sőt valójában prior helyen ott van az NVIDIA fémjelezte GeForce GTX 1050 Ti 4 GB videokártya, ami ugye abszolút önmagáért beszél.

Részletes tesztünket a fentebb, míg az ASUS GL553VE webshop linkjét pedig alant lehet megtekinteni. Érdemes is készletünk kínálatát végigbogarászni, hiszen a kismillió lehetséges variáció közül, egészen biztosan mindenki megtalálja majd a fogára való kombinációit a komponensek végtelenjében.