Természetesen ismét kooperáltunk egyet partnerünkkel, az ASUS-szal, hogy minél több vásárlónk és ügyfelünk tudja meglepni magát az év végi hajrában. Hiszen ezidőtájt talán még jobban is esik, mint egyébként.

 

 

De miről is van szó pontosan?

Nos kérem, egészen konkrétan egy nem kevesebb, mint 20.000 forint értékű ASUS RANGER BP2500 GAMING hátizsákról. A backpack egyébként mindamellett, hogy nem kicsit menő, még nem is egy elhanyagolható űrkapacitású darab, a maga 17 literes belsejével. A kialakítása természetesen elsősorban a 15.6 "- os méretezésű laptopoknak kedvez, azokkal tökéletesen kompatibilis, mintha csak az adott gépre öntötték volna a belső tároló zsebet. És ha már zseb, akkor itt kell gyorsan megmelítenünk, hogy maga a táska egyébként tizenegy, különböző méretű és elhelyezésű zsebet kapott, így biztosan minden kiegészítőnknek is jut majd hely a hátunkon. A táska anyaga egyébként első osztályú, prémium minőség, ráadásul a háttámla még memória habos is, hogy bírjuk a strapát.
 
Mindezért pedig nem is kell mást tennünk, minthogy a promócióban szereplő ASUS Gamer szériák, tehát a G, GX, GM, GL, TUF és FX fémjelezte sorozat valamely darabjával most jól meglepjük magunkat, és az alábbi linken beregisztráljuk a már a megvásárolt gépünket. Ezt követően pedig már az ASUS RANGER BP2500 GAMING backpack büszke tulajdonosai is leszünk! A promóciós időszak egyébként 2018. November 22-ig tart!