Az ADATA fémjelezte HD710M és HD710A Pro vadonatúj külső merevelemezi nem kispályások, ha strapabírásról van szó.

 

Bírja amit bírnia kell, sőt még bőven többet is

Történt ugyanis, hogy a gyártó olyan merevlemezekkel rukkolt elő, amik nem elég tökéletesen ellenállóak a porral szemben, még a párára, a vízre és az ütésekre is immunisak, ráadásul mindezt úgy képesek abszolválni, hogy az adatvesztés lehetősége mint olyan, teljességgel kizárt.

 

 

 

És bár tulajdonságaikat tekintve tökéletesen hasonlóak, értve itt az IP68-nál is nagyobb védettséget definiáló, kosszal, párával, ütéssel és vízzel szemben tanusított ellenállását, illetve, hogy mindkettő elérhető 2TB-os verzióban, küllemüket tekintve azért van differencia. Tudniillik míg egyikük egy igazán elegáns és letisztult borítást kapott, addig a másikat sokkalta kirívóbbnak, ha úgy tetszik merészebbnek tervezték.

Mindezeken felül pedig mindkét darab egy úgynevezett vibrációt érzékelő szenzorral is rendelkezik, amely azért izgalmas megoldás, mert például becsapódáskor, egy piros LED automatikusan kigyullad, amennyiben pedig a merevlemez éppen ezzel egyidejűleg használatban volt, úgy ez az eszköz biztosítja automatikusan az adatok védelmét, megeleőzve ezzel a károkat.

Üzletünk laptop kínálata az alábbi, míg asztali számítógép repertoárunk pedig ezen a linken tekinthető meg!