Minderre pedig a gyártó által frissen nyilvánosságra hozott, a Raven Ridge rendszerchipeket érintő részletekből lehet egyenes ágon következtetni.

 

Új távlatok nyílhatnak meg az AMD előtt

Az AMD reményei szerint, az új Ryzenekkel végre a legcombosabb gamer elitbe is sikerül majd utat törniük maguknak, amihez ugyan már sikerült néhányszor egészen közel férkőzniük, mégsem állnak ott teljesen stabilan. Már ami ugye a laptopok kategóriáját illeti, hiszen az asztali fronton elvitathatatlanak úgy az érdemeik, mind a pozíciójuk.

 

 

 

Persze hála a szivárgásoknak, egy ideje már lehet tudni ezt-azt a Raven Ridge alapú Ryzen 5 2600H-ról, valamint a Ryzen 7 2800H-ról is, ám ezidáig még semmit sem volt szabad készpénznek vagy ha úgy tetszik hivatalos információnak venni. Egészen eddig. A 2600H 15 wattos TDP helyett 45 wattossal dolgozik majd, pontosabban egy 35-54 wattos tartományon belül maguk a gyártók határozzák amjd meg az effektív fogyasztást. Fontos még továbbá az is, hogy előreláthatólag nem csak a GPU lesz majd erősebb, hanem maga az órajel is nőni fog a gyakorlatban.

 

 

Üzletünk laptop kínálata az alábbi, míg asztali számítógép repertoárunk pedig ezen a linken tekinthető meg!