Bár nyolcadik generációs processzorokkal dolgozó laptopok már egy ideje fellelhetők a piacon, azonban minden jel arra utal, hogy az Intel hamarosan az eddig ismert 15 wattos CPU-kon felül, egy 45 wattos megoldással is előrukkol majd.

 

Még ki se hűlt a régi, máris itt az új...

Ugye az említett 15 wattos típusok a Kaby Lake Refresh szériából kerültek ki, azonban a kiszivárgott információ morzsák arra utalnak, hogy a háromszoros teljesítménnyel bíró darabok már a Coffee Lake-H architektúrára lesznek építve.

 

 

És bár a hivatalos megerősítés még várat magára, az AIDA 64 sajnos akarva-akaratlanul is kiszivárogtatta az információkat. Az említetteken felül majdhogynem biztosra vehetjük, hogy Core i3 (8300H; négy maggal, négy szállal)-i5 (i5-8400H; hat maggal, hat szállal)-i7 (8750H és 8850H; hat maggal, tizenkét szállal), sőt, minden bizonnyal még i9-es chipek is felbukkannak majd a leleplezendő kínálatban.

És bár az AIDA64 tanúbizonysága szerint ezek a kilencedik-generációs processzorok is várhatók, erről még semmi sem nyert megerősítést. Annyi persze bizonyos, hogy egyrészt mihelyt mindez hivatalosan is bejelentésre kerül, mi jövünk majd a részletekkel, másrészt pedig mihelyt piacra kerülnek az említett darabok, Olvasóink biztosan olvashatnak majd erről részletes beszámolót és teljesítmény tesztett itt, a Radiumon. Addig is érdemes szétnézni laptopjaink és asztali számítógépeink kínálatában, hiszen a legkorszerűbb hetedik generációs processzorkkal dolgozó konfigurációk, természetesen nálunk is megalálhatók!

Üzletünk laptop kínálata az alábbi, míg asztali számítógép repertoárunk pedig ezen a linken tekinthető meg!