Az újításnak köszönhetően, már a gyártó legolcsóbb, Pascal-alapú grafikus vezérlőit is G-SYNC támogatással élvezhetjük majd a továbbiakban.

 

Jó hír a prémium monitor, de nem gamer konfiguráció tulajdonosainak!

Ugye a 1030 elsősorban azon casual felhasználókat hivatott kiszolgálni, akik bár nem vágynak a klasszikus értelemben vett gamer dedikált kártyák nyújtotta előnyökre, mégis szeretnék a lehető legkisebb költséggel lecserélni az integrált vezérlőjüket.

 

 

 

Maga a történet még annak ellenére is kissé megkérdőjelezhető, hogy egyetlen pillanatig sem akarunk az ügyben igazságot tenni, de érdekes dolog, hogy ugye a G-SYNC elsősorban azoknak szokott súlyponti lenni, akik prémium monitoron játszanak, nyilván a monitorhoz és az adott hobbyhoz arányos konfiguráción. Ennek okán pedig aki a 1030-at preferálja, az ritkán választja magát a videojátékot mint olyat, hobbyként, hiszen akkor már egy eleve gamer-konfigurációba invesztálja a pénzét.

Ám úgy tűnik, hogy mégis akadhatnak kivételek, akik bár játszani nem játszanak, mégis igényt tartanának az Nvidia G-SYNC szolgáltatására. És bár ez a réteg biztosan nem túl számottevő, azért van számukra egy jó hírünk: egy Nvidia GeForce GT 1030-Acer Predator monitor kombónak, abban az esetben, ha Display 1.2-es csatlakozással is rendelkezik, a továbbiakban már ez a megoldás gyerekjáték lesz!

Üzletünk laptop kínálata az alábbi, míg asztali számítógép repertoárunk pedig ezen a linken tekinthető meg!