Ismét eltelt egy esztendő, és természetesen mi idén Novemberben is igyekszünk kivenni a részünket a Black Friday-ből, így mindamellett, hogy minden, a Black Friday napján leadott és feldolgozott megrendelést díjmentes szállítunk, asztali számítógépeinkhez és laptopjainkhoz ajándékokkal és természetesen jelentős kedvezményekkel lehet majd hozzájutni. Érdemes majd a kiegészítők fülnél található komponenseinket és egyéb kellékeinket, alkatrészeinket is átmazsolázgatni, ugyanis az akció, -így pedig az igen kedvező feltételek,- nyilván azon darabokra is élnek majd. És csakúgy, mint a tavalyi év során, idén is megerősített, azonnali chates ügyfélszolgálat áll majd vásárlóink rendelkezésére a Black Friday alkalmával. Amit pedig még muszáj rögtön olvasóink, vásárlóink és ügyfeleink tudtára adni, hogy idén a Fekete Péntek  November 24-én lesz a RADIUM-nál!

A Radium.hu aktuális Black Friday kínálata az alábbi képre kattintva érhető el!

 

Online áruhitel lehetőség

Álmaid netovábbja egy tökéletes GAMER PC vagy notebook, ám sajnos nem engedheted meg magadnak? Nem gond, most rendkívül kedvező THM-el (erről bővebben az alábbi cikkben!) juthatsz hozzá vágyaid konfigurációjához! Online előminősítéssel és futáros beazonosítással, akár otthonról is egészen könnyedén intézheted rendelésedet, ugyanis Cofidises áruhitelre, kínálatunk bármely termékét megvásárolhatod.

Cégünk és saját fejlesztésű termékeink eddigi sikertörténetei

A Radium saját tervezésű konfigurációi, bizony egyre szélesebb rétegben nyernek maguknak bizalmat. Ennek elsődleges ékes bizonyítéka, nyilvánvalóan a PC-inket ért nyilvános elismerésekben keresendő, ugyanis az OtherWorld Média és a Gamestar magazin pozitív kritikáin felül, konfigurációink több ízben bizonyítottak már nagyközönség előtt is. Ennek apropóján bátorkodtunk csokorba szedni, portfóliónk legrelevánsabb momentumait.

 

TEKINTSD MEG EDDIGI SIKEREINKET!

Bécsi úti üzletünk

Megrendelt termékét üzletünkben a személyes átvételt követően természetesen ki is próbálhatja, így még a fizetést megelőzően meggyőződhet választott modellje hibamentes működéséről. Amennyiben például Budapesten kívül élő vásárlóink részéről nem kivitelezhető a személyes átvétel, úgy ezen megrendelőinknek sajnos a megtekintés lehetősége nélkül, csak utánvétes vagy előreutalásos fizetést követően lesz lehetőségük átvenni futárszolgálatunk által kézbesített terméküket!

 

ELÉRHETŐSÉGÜNK!

 

Utolsó három vásárlói véleményezésünk!

 

"Nagyon hozzáértő, a termékpalettát jól ismerő, segíteni tudó és akaró csapat. Ismételten pozitív benyomást keltettek a vásárlással kapcsolatban.” 

"A termék tökéletesen és sértetlenül került hozzám.” 

"Az ügyfélszolgálat, pontos informácíokat közölt a rendelés állapotáról, kiválló minőségben, korrekt szállítással.”