Ugyan múlt hét pénteken már végigsöpört az országon, így a Radium-nál is a Black Friday grandiózus szele, azonban úgy döntöttünk, hogy a nagy érdeklődésre való tekintettel, most lehetőségeinkhez mérten megpróbáljuk visszatekerni az időt. Ennek okán pedig ezúttal talán azon potenciális ügyfeleink is megtalálhatják majd a számításaikat, akik legutóbb valamilyen oknál fogva lemaradni kényszerültek a Radium fekete péntekéről. És mint ahogyan azt már múlt héten is hírül adtuk, a nemrégiben ráncfelvarrt EVO UPGRADE természetesen ez év végéig továbbra is aktualitást élvez.

A Radium.hu aktuális Black Friday kínálata az alábbi képre (vagy ide) kattintva érhető el!

 

Black Friday: Újratöltve, csak-és-kizárólag a Radium-nál!

A Radium Black Friday Újratöltve akciója értelemszerűen a holnapi nap folyamán indul útjára, és mint ahogyan legutóbb, így ezúttal is egészen vasárnapig tart majd. Tehát a Radium Black Friday Újratöltve akciója, ezúttal sem csupán egyetlen nap erejéig, hanem egész hétvégén, vagyis November 23 és 25 között kerül majd megrendezésre! Így gondolva ezzel azon potenciális vásárlóinkra is, akik az ilyen-olyan személyes okoknál fogva, a pénteki napon lemaradni kényszerülnének.

Összegezzük tehát, mit is kell tudnunk a Radium Black Friday Újratöltve akcióját illetően!

A Radium Black Friday Újratöltve kínálata tehát holnap, azaz November 23-án startol majd el, péntekre virradóan pedig az alábbi linken érdemes majd végig mazsolázgatni az akcióban résztvevő kínálatot, hiszen értelemszerűen minden akció, csak-és-kizárólag a készlet erejéig élvez majd aktualitást. Amennyiben pedig bárminemű kérdés vagy kétely fogalmazódna meg bennünk, esetleg két termék között vacilálnánk, vagy neadjisten a megrendelés közben valamiért elakadnánk, úgy megerősített chat-es ügyfélszolgálatunk, a szokványos nyitvatartási időben, tehát 09:00 - 19:00 között készséggel áll majd az érdeklődők rendelkezésére. FONTOS: A nagy érdeklődésre való tekintettel, valamint az elmúlt évek tapasztalataiból kiindulván, a holnapi napon, tehát November 23-án célszerű minden létező esetben az előre megerősített chat-es felületünkön érdeklődni az ügyfélszolgálatunknál, ugyanis az ottani kapacitásunk biztosan megsokszorozódott energiával lesz majd elérhető, míg a telefonvonalak estén biztosan túlterheltség várható majd!