Tájékoztató nyitvatartásunkról

A kosár jelenleg üres

Részösszeg: 0,00 Ft

Showing 1 to 10 of 39 total

Oldal:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Xeon munkaállomás játékra?

2019. 04. 08. 11:35

Megjelenésben elegancia, számításban brutalitás, tudásában ámulat jellemzi ezt az egyedileg összerakott tervező gépet. A dual 2620v4 Xeon processzor, a 64 GB DDR4 memória, és az MSI RTX 2080 videokártya olyan képességekkel vértezi fel majdani használóját, melyet az előtt ő maga sem tudott elképzelni. Hoppá, most hívott minket a NASA, kérik vissza a gépüket, ám nem adjuk, hisz ez a miénk, igazi Radium PC!

 

 

Bővebben...

  A legújabb RADIUM GAMER számítógépeink ezúttal a másvilágra kerültek. 

Bővebben...

Jelen cikkünkkel a Radium PC-k eddig jegyzett sikertörténeteinek állítanánk emléket, amelyekre szerény és visszafogott, ugyanakkor melengető büszkeséggel gondolunk vissza. Jómagunkat is örömmel tölt el a műhelyünkben megfogant konfigurációk gyümölcsöző respektusa, hiszen éppen a pozitív visszhang az, amely egyrészt stabilizálja a mi elhivatottságunkat is, másfelől pedig mindezzel megerősítést nyer az is, hogy optimális az út amelyet járunk.

Bővebben...

Számtalan tesztünkben emlegettük már a különböző SSD-k meglétének jelentőségét, ám igazunkat még egyetlen egyszer sem volt alkalmunk konkrét számadatokkal és fix tényekkel alátámasztani. Ezidáig.

Bővebben...

A gondos tervezési és kialakítási munkálatoknak köszönhetően, a Radium PC-k mindig ugyanazon elit színvonalat hivatottak képviselni, legyen szó bármely modellről is. Jelen esetben sem volt ez másként, hiszen a Radium WARRIOR GT is tökéletesen lefedett minden igényünket.

Bővebben...

A videojátékok már időtlen idők óta virágzanak, felhasználók millióit magukba bolondítva a világ minden létező táján, nemtől és kortól függetlenül is.  Sikere és jelentősége vitathatatlan, ám ez nem volt mindig így. A műfaj egészen hosszú, sokszor talán sokkalta rögösebb utat volt kénytelen bejárni, mint amit nyilvánvalóan érdemelt volna. 

Bővebben...

OWS#3 beszámoló.

2016. 05. 11. 14:54

Pazar hangulat, literes Ork sör, színpompás bájitalok, önfeledt játék, konzol és társasjáték paradicsom: ilyen volt a múlthét szombati OWS buli.

Bővebben...

Ezúttal a Radium THUNDER XT került tesztpadunk nagyítója alá, mely minden vonatkozásában meggyőzött bennünket arról, hogy igenis bérelt helye van az elit osztályban!

Bővebben...

A Radium THUNDER GTR Plusz egy jó gép. Pont. A Radium THUNDER GTR Plusz megéri az árát. Pont. A Radium THUNDER GTR Plusz pont olyan, amilyennek lennie kell ahhoz, hogy a lehető legjobban szórakozzunk. Pont. Kattintást követően pedig mindezt meg is indokoljuk.

Bővebben...

RADIUM SPIRIT GT 3.0: PC teszt

2016. 04. 14. 10:47

Megbízható játékos PC-t keresel? Bizony jó helyen jársz: íme a Radium Spirit GT 3.0, mely minden előzetesen felállított kívánalomnak eleget téve győzött neg bennünket arról, hogy mennyire pazar választás!

Bővebben...

Showing 1 to 10 of 39 total

Oldal:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4