A kosár jelenleg üres

Részösszeg: 0,00 Ft
Gyártó
Választ
-Választ-
Kijelző
Választ
-Választ-
Processzor
Választ
-Választ-
Videókártya
Választ
-Választ-
Memória
Választ
-Választ-
Részletes szűrő...
vagy
Szűrés indítása...

Showing 1 to 10 of 38 total

Oldal:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

  A legújabb RADIUM GAMER számítógépeink ezúttal a másvilágra kerültek. 

Bővebben...

Jelen cikkünkkel a Radium PC-k eddig jegyzett sikertörténeteinek állítanánk emléket, amelyekre szerény és visszafogott, ugyanakkor melengető büszkeséggel gondolunk vissza. Jómagunkat is örömmel tölt el a műhelyünkben megfogant konfigurációk gyümölcsöző respektusa, hiszen éppen a pozitív visszhang az, amely egyrészt stabilizálja a mi elhivatottságunkat is, másfelől pedig mindezzel megerősítést nyer az is, hogy optimális az út amelyet járunk.

Bővebben...

Számtalan tesztünkben emlegettük már a különböző SSD-k meglétének jelentőségét, ám igazunkat még egyetlen egyszer sem volt alkalmunk konkrét számadatokkal és fix tényekkel alátámasztani. Ezidáig.

Bővebben...

A gondos tervezési és kialakítási munkálatoknak köszönhetően, a Radium PC-k mindig ugyanazon elit színvonalat hivatottak képviselni, legyen szó bármely modellről is. Jelen esetben sem volt ez másként, hiszen a Radium WARRIOR GT is tökéletesen lefedett minden igényünket.

Bővebben...

A videojátékok már időtlen idők óta virágzanak, felhasználók millióit magukba bolondítva a világ minden létező táján, nemtől és kortól függetlenül is.  Sikere és jelentősége vitathatatlan, ám ez nem volt mindig így. A műfaj egészen hosszú, sokszor talán sokkalta rögösebb utat volt kénytelen bejárni, mint amit nyilvánvalóan érdemelt volna. 

Bővebben...

OWS#3 beszámoló.

2016. 05. 11. 14:54

Pazar hangulat, literes Ork sör, színpompás bájitalok, önfeledt játék, konzol és társasjáték paradicsom: ilyen volt a múlthét szombati OWS buli.

Bővebben...

Ezúttal a Radium THUNDER XT került tesztpadunk nagyítója alá, mely minden vonatkozásában meggyőzött bennünket arról, hogy igenis bérelt helye van az elit osztályban!

Bővebben...

A Radium THUNDER GTR Plusz egy jó gép. Pont. A Radium THUNDER GTR Plusz megéri az árát. Pont. A Radium THUNDER GTR Plusz pont olyan, amilyennek lennie kell ahhoz, hogy a lehető legjobban szórakozzunk. Pont. Kattintást követően pedig mindezt meg is indokoljuk.

Bővebben...

RADIUM SPIRIT GT 3.0: PC teszt

2016. 04. 14. 10:47

Megbízható játékos PC-t keresel? Bizony jó helyen jársz: íme a Radium Spirit GT 3.0, mely minden előzetesen felállított kívánalomnak eleget téve győzött neg bennünket arról, hogy mennyire pazar választás!

Bővebben...

  Stílusos ROG külsőbe rejtett, megbízható játékos belsőben landolt tesztpadunk nagyítója alatt az ASUS új gamer laptopja, a G551VW. És, hogy elégedettek voltunk-e a végeredménnyel? Részletesen boncolgatott konklúziónk, a kattintást követően már olvasható is. 

Bővebben...

Showing 1 to 10 of 38 total

Oldal:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4