A kosár jelenleg üres

Részösszeg: 0,00 Ft

Showing 1 to 10 of 12 total

Oldal:
  1. 1
  2. 2

November 18-án Black Friday a Radium.hu-nál! Kattints a további tudnivalókért.

Bővebben...

  A legújabb RADIUM GAMER számítógépeink ezúttal a másvilágra kerültek. 

Bővebben...

Jelen cikkünkkel a Radium PC-k eddig jegyzett sikertörténeteinek állítanánk emléket, amelyekre szerény és visszafogott, ugyanakkor melengető büszkeséggel gondolunk vissza. Jómagunkat is örömmel tölt el a műhelyünkben megfogant konfigurációk gyümölcsöző respektusa, hiszen éppen a pozitív visszhang az, amely egyrészt stabilizálja a mi elhivatottságunkat is, másfelől pedig mindezzel megerősítést nyer az is, hogy optimális az út amelyet járunk.

Bővebben...

A Real Gamers gamersorozat következő eseménye kereken egy hónap múlva, Szeptember 24-én kerül majd megrendezésre a kecskeméti Hírös Agóra Kulturális és Ifjúsági Központban, melyről a tudnivalókat, az alábbi cikkben igyekeztük egy csokorba szedni.

Bővebben...

Az Élménytábor mindig valami egészen különleges impulzusokat tartogat látógatói számára, hiszen ezen kezdeményezés legalább annyira kreatív és sokrétű, mint amennyire egyedülálló és addiktív. Nevezett eseménysorozat szám szerint ötödik rendezvénye pedig, bőven a legrelevánsabb olyan kaliberű hazai minifesztivál, amely konkrétan a játékos közönséget kívánja megcélozni.

Bővebben...

OWS#3 beszámoló.

2016. 05. 11. 14:54

Pazar hangulat, literes Ork sör, színpompás bájitalok, önfeledt játék, konzol és társasjáték paradicsom: ilyen volt a múlthét szombati OWS buli.

Bővebben...

A DOOM

2016. 04. 28. 17:23

IDDQD. IDKFA. Ugye imserős? Persze, hogy ismerős, kérem. Legújabb cikkünkben, az első történelmi mérföldkőnek számító fps játék, a DOOM előtt tisztelgünk.

Bővebben...

Címkék:

 A Radium csapata ismét részt vett a GameStar által megrendezett GameNight shown a Margit-szigeten, 2015. július 29-én!

Bővebben...

Showing 1 to 10 of 12 total

Oldal:
  1. 1
  2. 2