A Radium PC-k eddigi sikertörténetei

Mindennemű pimasz és harsány öntömjénezést nélkülözve állíthatjuk, hogy a Radium saját tervezésű konfigurációi, bizony egyre szélesebb rétegben nyernek maguknak bizalmat. Ennek elsődleges ékes bizonyítéka, nyilvánvalóan a PC-inket ért nyilvános elismerésekben keresendő, ugyanis az OtherWorld média és a Gamestar magazin pozitív kritikáin felül, konfigurációink több ízben bizonyítottak már nagyközönség előtt is. Ennek apropóján bátorkodtunk csokorba szedni, portfóliónk legrelevánsabb momentumait.

GameNight rendezvényén egyik legnépszerűbb PC-nket, a 2.0-ás Radium Aurora GT-t fődíjként sorsolták ki. A Radium PC_k a másvilágon is megállták a helyüket. Az OtherWorld bemmutatását itt találod. Radium Gamer Számítógépeink remekül szerepeltek a GameStart által rendezett GameNight-on is! Július elején került megrendezésre az OtherWorld által megálmodott és megteremtett ötödik élménytábor.
Májusban került megrendezésre a harmadik OtherWorld közönségtalálkozó melyen mi is tiszteletünket tettük. Radium THUNDER GT számítógépek becsülettel helytálltak Kecskeméten is a Real Gamers rendezvényén! Ilyen egy komplett, felsőkategóriás PC - a GameStar magazinnál járt a Radium Champion XT. RADIUM CHAMPION XT teszt - élet 60 fps felett