A kosár jelenleg üres

Részösszeg: 0,00 Ft
Gyártó
Választ
-Választ-
Kijelző
Választ
-Választ-
Processzor
Választ
-Választ-
Videókártya
Választ
-Választ-
Memória
Választ
-Választ-
Részletes szűrő...
vagy
Szűrés indítása...

Showing 21 to 30 of 250 total

Oldal:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

A kérdés már csak az, hogy a gamereknek vagy bányászoknak akarnak-e kedvezni.

Bővebben...

Természetesen a sonka-tojás kombó minket sem kerülhet el, katt a részletekért!

Bővebben...

Nem győzzük hangsúlyozni, hogy mennyire is szeretjük a figyelemre méltó, pazar vételárral dolgozó multimédiás darabokat. Ebben a kategóriában ugye azért elég erős a mezőny, ám ezúttal a Lenovo talán egy arasznyival rálicitált a mezőnyre.

Bővebben...

Egy előzetes kalkuláció szerint, ha ugyan csak ideiglenesen is, de végre fellégezhetnek a fogyasztók.

Bővebben...

Hogy milyen is egy Ubisoft szárnyashajó és egy Radium gamer PC harmóniája? Kombótesztünkből kiderül.

Bővebben...

Bizony ezúttal megtettük a megtenni valót annak érdekében, hogy méginkább megkönnyítsük ügyfeleinket úgy a döntésükben, mint annak gördülékeny kivitelezésben! Figyelem, az akció csupán 03.10. és 04.30. között érvényes, illetve pontosan 18 hónapos futamidőre értendő.

Bővebben...

Legutóbb az Acer Aspire A515-51G-59BW-t vettük górcső alá, amely a maga kétszázezer forint alá pozicionált árazásával, egy egészen remek multimédiás darabnak bizonyult, ami azért kisebb-nagyobb kompromisszumok mellett, a játékoktól sem ruad vissza.

Bővebben...

A hagyomáktól kicsit elszakadni kívánó, friss bemutatónkban ezúttal egy újabb, saját tervezésű PC-t ajánlanánk olvasóink figyelmébe. Ám ellentétben a Radium asztali számítógép kínálatának javától, a Radium Miner XT elsősorban nem játékos feladatok abszolválására, sokkal inkább a mostnság oly' divatos bányászati célokra szolgál.

Bővebben...

A Lenovo Y520 bizony ezúttal is -csakúgy mint eddig bármikor,- bizonyított a tesztpadon. Legutóbb a15IKBM sorozatszámú modellt vettük górcső alá, amely továbbra is hibátlanul prezentál mindent, amiért a gyártót annyira szeretjük.

Bővebben...

Showing 21 to 30 of 250 total

Oldal:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5