A kosár jelenleg üres

Részösszeg: 0,00 Ft
Gyártó
Választ
-Választ-
Kijelző
Választ
-Választ-
Processzor
Választ
-Választ-
Videókártya
Választ
-Választ-
Memória
Választ
-Választ-
Részletes szűrő...
vagy
Szűrés indítása...

Showing 41 to 50 of 157 total

Oldal:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Alábbi tesztünkben az ASUS egyik vadonatúj, GL552VX modelljét boncolgatjuk majd, amely már első ránézésre tudatni kívánja velünk hitelét, továbbá annak nyilvánvalóságát, hogy a ROG-széria darabjai bizony még mindig kiemelkedik a laptop-dömping középszerű mezőnyéből.

Bővebben...

Egy újabb minőségi darabot köszönthettünk tesztpadunkon, ám a Lenovo aktuális terméke ezúttal nem a gamer felhasználókat hódítja majd meg, hanem az üzleti körök elitjét. A ThinkPad e560 minden kétséget kizáróan bepozicionálja a márkát a meetingek, prezentációk és üzleti brainstormingok sűrűjébe, hiszen mindenben partner, amire a gördülékeny munkavégzéshez szükségünk lehet.

Bővebben...

Ezúttal a Hewlett-Packard egy újabb modellje került szerkesztőségünk nagyítója alá, mely minden kétséget kizáróan hű a márka általános stílusjegyeihez. Ez persze nem is baj, hiszen az elegáns külső, a megbízható és hosszútávon is életképes belső, valamint maga a komplett képviselt stílus, mind-mind erényei a gyártónak.

Bővebben...

Bevallom nem gondoltam volna, hogy a korábban már bemutatott STRIX kimondottan meggyőző teljesítményére egyhamar képes lesz majd rálicitálni bármi is, ám megdöbbenéssel voltam kénytelen nyugtázni, hogy bizony az ASUS ROG G72VY-nak ez csont nélkül sikerült.

Bővebben...

Az aktuális tesztfolyamatok tanúbizonysága szerint, a THUNDER GT bizony a legtöbb elképzelhető igényünket lefedheti, amelyek az intenzív játékos felhasználás során felmerülhetnek. Ennek legékesebb bizonyítéka pedig egyértelműen az, hogy nevezett konfiguráció bizony a hónap elején megrendezésre került Otherworld Élménytábor, feszített tempójú terhelése alatt is derekasan helytállt.

Bővebben...

Az Élménytábor mindig valami egészen különleges impulzusokat tartogat látógatói számára, hiszen ezen kezdeményezés legalább annyira kreatív és sokrétű, mint amennyire egyedülálló és addiktív. Nevezett eseménysorozat szám szerint ötödik rendezvénye pedig, bőven a legrelevánsabb olyan kaliberű hazai minifesztivál, amely konkrétan a játékos közönséget kívánja megcélozni.

Bővebben...

Tesztpadunkon ezúttal a ROG-széria GL552VX modellje landolt, mely már csak puszta meglétével is garantálta számunkra, rendeltetésének nyilvánvalóság. És hogy meggyőzött-e bennünket? Természetesen.

Bővebben...

Az ASUS legújabb ROG modellje, a STRIX GL502VT bizony minden vonatkozásában felkeltette a figyelmünket. Tulajdonképpen mindent tud amit tudnia kell, minden bele lett sűrítve amiért gamer laptopot akarunk venni. Akkor miért is akarnánk mást venni, ha már ezen darab is napvilágra került? Ne akarjunk. Pont.

Bővebben...

Számtalan tesztünkben emlegettük már a különböző SSD-k meglétének jelentőségét, ám igazunkat még egyetlen egyszer sem volt alkalmunk konkrét számadatokkal és fix tényekkel alátámasztani. Ezidáig.

Bővebben...

Amennyiben mondjuk úgy vélnénk, hogy az idő rohamtempóban történő előrehaladtával arányosan megújuló számítástechnika, bizony kissé maga mögött hagyna bennünket is, úgy jelen cikk, amolyan leheletnyi fényforrásként kívánja segíteni Olvasóinkat a különböző konfigurációk végeláthatatlan útvesztőjében való tájékozódásban.

Bővebben...

Showing 41 to 50 of 157 total

Oldal:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7