A kosár jelenleg üres

Részösszeg: 0,00 Ft
Gyártó
Választ
-Választ-
Kijelző
Választ
-Választ-
Processzor
Választ
-Választ-
Videókártya
Választ
-Választ-
Memória
Választ
-Választ-
Részletes szűrő...
vagy
Szűrés indítása...

Showing 41 to 50 of 131 total

Oldal:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

A gondos tervezési és kialakítási munkálatoknak köszönhetően, a Radium PC-k mindig ugyanazon elit színvonalat hivatottak képviselni, legyen szó bármely modellről is. Jelen esetben sem volt ez másként, hiszen a Radium WARRIOR GT is tökéletesen lefedett minden igényünket.

Bővebben...

A videojátékok már időtlen idők óta virágzanak, felhasználók millióit magukba bolondítva a világ minden létező táján, nemtől és kortól függetlenül is.  Sikere és jelentősége vitathatatlan, ám ez nem volt mindig így. A műfaj egészen hosszú, sokszor talán sokkalta rögösebb utat volt kénytelen bejárni, mint amit nyilvánvalóan érdemelt volna. 

Bővebben...

Az ASUS műhelyéből ismételten egy minőségi darab landolt tesztpadunkon, mely egyaránt kívánja megcélozni az elit multimédiás közönséget, valamint a belépő szintű játékos felhasználókat is.

Bővebben...

Az bizony vitán felüli, hogy az ASUS magabiztos módon betonozta be nevét a piac elitjei közé. Ám még mielőtt úgy vélnénk, hogy nevezett gyártó műhelyében, a kimondottan játékos felhasználásra specializálódott ROG-széria aktuális modelljein felül, egyéb említésre méltó, megbízható és pénztárcabarát konfiguráció nem is kerül megtervezésre, érdemes figyelmet szentelnünk jelen cikkünk két főszereplőjének.

Bővebben...

Összevetve talán ritká(bba)n kerül HP laptop tesztpadunkra, ám amikor így történik, akkor egészen biztosan beváltja a hozzá fűzött reményeinket, hiszen e cég égisze alatt, kétségtelenül minőségi darabok szoktak napvilágot látni. És lám': most sem volt ez másként.

Bővebben...

Tesztpadunkra ezúttal a Lenovo műhelyében napvilágot látott IDEAPAD Y700-as modell került, mely minden további nélkül kiérdemelte méltó helyét, az akár legnívósabbnak is titulálható mezőny élbolyában is.

Bővebben...

A Radium minőség ezúttal is bizonyított. Tesztünk során a GHOST GTR Pluszt boncolgattuk, mely tudásával magabiztosan vett le bennünket a lábunkról. Amennyiben pedig e tekintetben mégis szkeptikusak maradnánk, úgy a kattintást követően már egészen biztosan szertefoszlik minden kétségünk.

Bővebben...

Azt hiszem az bátran kijelenthető, hogy az ASUS égisze alatt napvilágot látott ROG széria, minden esetben borítékolja számunkra a magabiztosan megbízható minőséget. Ezúttal, az ASUS ROG GL552VW esetében sem volt ez másként.

Bővebben...

Ezúttal a Radium THUNDER XT került tesztpadunk nagyítója alá, mely minden vonatkozásában meggyőzött bennünket arról, hogy igenis bérelt helye van az elit osztályban!

Bővebben...

A DOOM

2016. 04. 28. 17:23

IDDQD. IDKFA. Ugye imserős? Persze, hogy ismerős, kérem. Legújabb cikkünkben, az első történelmi mérföldkőnek számító fps játék, a DOOM előtt tisztelgünk.

Bővebben...

Címkék:

Showing 41 to 50 of 131 total

Oldal:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7