A kosár jelenleg üres

Részösszeg: 0,00 Ft
Gyártó
Választ
-Választ-
Kijelző
Választ
-Választ-
Processzor
Választ
-Választ-
Videókártya
Választ
-Választ-
Memória
Választ
-Választ-
Részletes szűrő...
vagy
Szűrés indítása...

Showing 41 to 50 of 135 total

Oldal:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tesztpadunkon ezúttal a ROG-széria GL552VX modellje landolt, mely már csak puszta meglétével is garantálta számunkra, rendeltetésének nyilvánvalóság. És hogy meggyőzött-e bennünket? Természetesen.

Bővebben...

Az ASUS legújabb ROG modellje, a STRIX GL502VT bizony minden vonatkozásában felkeltette a figyelmünket. Tulajdonképpen mindent tud amit tudnia kell, minden bele lett sűrítve amiért gamer laptopot akarunk venni. Akkor miért is akarnánk mást venni, ha már ezen darab is napvilágra került? Ne akarjunk. Pont.

Bővebben...

Számtalan tesztünkben emlegettük már a különböző SSD-k meglétének jelentőségét, ám igazunkat még egyetlen egyszer sem volt alkalmunk konkrét számadatokkal és fix tényekkel alátámasztani. Ezidáig.

Bővebben...

Amennyiben mondjuk úgy vélnénk, hogy az idő rohamtempóban történő előrehaladtával arányosan megújuló számítástechnika, bizony kissé maga mögött hagyna bennünket is, úgy jelen cikk, amolyan leheletnyi fényforrásként kívánja segíteni Olvasóinkat a különböző konfigurációk végeláthatatlan útvesztőjében való tájékozódásban.

Bővebben...

A gondos tervezési és kialakítási munkálatoknak köszönhetően, a Radium PC-k mindig ugyanazon elit színvonalat hivatottak képviselni, legyen szó bármely modellről is. Jelen esetben sem volt ez másként, hiszen a Radium WARRIOR GT is tökéletesen lefedett minden igényünket.

Bővebben...

A videojátékok már időtlen idők óta virágzanak, felhasználók millióit magukba bolondítva a világ minden létező táján, nemtől és kortól függetlenül is.  Sikere és jelentősége vitathatatlan, ám ez nem volt mindig így. A műfaj egészen hosszú, sokszor talán sokkalta rögösebb utat volt kénytelen bejárni, mint amit nyilvánvalóan érdemelt volna. 

Bővebben...

Az ASUS műhelyéből ismételten egy minőségi darab landolt tesztpadunkon, mely egyaránt kívánja megcélozni az elit multimédiás közönséget, valamint a belépő szintű játékos felhasználókat is.

Bővebben...

Az bizony vitán felüli, hogy az ASUS magabiztos módon betonozta be nevét a piac elitjei közé. Ám még mielőtt úgy vélnénk, hogy nevezett gyártó műhelyében, a kimondottan játékos felhasználásra specializálódott ROG-széria aktuális modelljein felül, egyéb említésre méltó, megbízható és pénztárcabarát konfiguráció nem is kerül megtervezésre, érdemes figyelmet szentelnünk jelen cikkünk két főszereplőjének.

Bővebben...

Összevetve talán ritká(bba)n kerül HP laptop tesztpadunkra, ám amikor így történik, akkor egészen biztosan beváltja a hozzá fűzött reményeinket, hiszen e cég égisze alatt, kétségtelenül minőségi darabok szoktak napvilágot látni. És lám': most sem volt ez másként.

Bővebben...

Tesztpadunkra ezúttal a Lenovo műhelyében napvilágot látott IDEAPAD Y700-as modell került, mely minden további nélkül kiérdemelte méltó helyét, az akár legnívósabbnak is titulálható mezőny élbolyában is.

Bővebben...

Showing 41 to 50 of 135 total

Oldal:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7