Állásajánlat!

A Radiumnál egy hamarosan megüresedő posztra keresnénk lelkes kollégát! Érdekelnek a laptopok és a PC-k? Ezekről cikket is írnál? Ez a neked való állás!

Az erősen marketingszagú felütésből térjünk is át a lényegre. Részmunkaidős cikkírói pozíciónkban egy kényszercserét kell eszközölnünk januártól, így lelkes újoncot keres csapatunk, erre a kreatív posztra. A pozíció lényege a Radium.hu Blog részének tartalommal való megtöltése, cikkek, reklámszövegek, illetve termékbemutatók készítésével.

Kreatív, jó íráskészséggel megáldott, a laptopok, illetve egyéb számítástechnikai eszközök iránt érdeklődő jelentkezőktől várjuk CV-iket az radiuminfohu@gmail.com -ra. Az e-mailes egyeztetés után, az üzletünkbe hívjuk a nevezőket, majd egy rövid elbeszélgetés, illetve egy (kb. egy oldalas) termékbemutató szöveg megírása végén értékeljük őket.

Miután véget ért a jelentkezők meghallgatása és kiválasztottuk az ideális kollégát, a szerencsés nevező elfoglalhatja helyét tesztelői székünkben és szabadjára engedheti kreativitását a tesztek, bemutatók és cikkek szerkesztése közben. A poszthoz szükséges a kép- és videoszerkesztők minimális ismerete is (a jelentkező képes legyen elkészíteni a szükséges vizuális anyagot a tesztjeihez), hiszen a tesztjeink ezekkel az anyagokkal válnak teljessé.

Foglaljuk össze, mire is van szüksége az ideális jelentkezőnek:

- Kreativitás (aki tud 120 posztot írni arról, hogy a laptopok portjai hogy helyezkednek el egy gépen, annak bérelt helye van a Mennyországban)
- Íráskészség (versben is menne egy teszt megírása?)
- Heti 20 óra feláldozása a Tesztközpont oltárán
- Kép- és videoszerkesztők belépő szintű ismerete (képek és videók feliratozása)
- Sok folyadékra
- Egy e-mail címre, amiről elküldi életrajzát az radiuminfohu@gmail.com címre.

Várjuk a bátor, fiatalos és jó hangulatú munka-környezetbe vágyó jelentkezőket.