Az izgalmas az egészben azonban pont az, hogy bár a közelmúltban ugye pont a bányász-trendből fakadó piaci hiány stuffolta fel az árakat, most azonban éppen ellenkezőleg, a bányászat látszólagos leköszönése a ludas. Igen, tudom, most ez úgy tűnhet mintha egy adott mondaton belül semlegesítenénk egymással két állítást, de gyorsan elmagyarázom!

 

Bonyolultnak hangzik, pedig sajnos logikus.

Tehát, mivel a bányászat mostanság valóban sokat veszített a népszerűségéből, kevesebben űzik, mérsékeltebb az érdeklődés iránta, így sajnos-nem sajnos kevesebb videokártya is kel el a piacon. A Digitimes számolt be arról egyébként, hogy az idei második félévben, sokkalta kevesebb grafikus modul talál majd gazdára a gyártók és partnereik, előzetes kalkulációi alapján.

 

 

 

 

 

 

A mélyrepülés egyébként tavaly év végén, valamikor a novemberi, decemberi időszakban kezdődött, amikor is a kriptovaluták elérték lehetséges értékük csúcsát. A nyereség bezuhant, a bányászok pedig nem győztek szabadulni a drága és felhalmozott grafikus vezérlőktől. Ez persze némileg jótt tett a piac egy részének, mert a készlethiány ugyan valóban megszűnt, ugyanakkor a gyártók vélhetőleg nem adnak majd lejjebb az utóbbi időben megszokott, rekordokat döntögető nyereségeikből, ennek okán pedig kitartanak a magasabbra pozicionált vételárak mellett.

Üzletünk laptop kínálata az alábbi, míg asztali számítógép repertoárunk pedig ezen a linken tekinthető meg!