Nem elég, hogy a DELL INSPIRON G3 3579-hoz, illetve a DELL INSPIRON G5 5587-hez gyorsan és kedvezően tudsz nálunk hozzájutni, most még mindezt nyakon öntjük nem egy, hanem rögtön kettő extrával is!


 

Gyorsan vegyük át a tudnivalókat!

Amennyiben laptop vásárlás előtt állsz, érdemes most a sláger márkákon felül az "underdog" kategóriában is mazsolázgatni, ugyanis értékes kincsekra lehet bukkanni itt is. Ezek közül most elsősorban a DELL INSPIRON modelleket illik kiemelnünk, ugyanis mindamellett, hogy vásárlóbarát árakon nyilván a Radium webshopján lehet ezekre a kincsekre rálelni, most még több lehetőséget, vagyis inkább meglepetést is rejtenek ezek a darabok.

Konkretizáljunk!

Az első és legfontosabb azonban az, hogy a fentebb is említett G3 3579 és a G5 5587 modellekhez most egy 14.990 forint értékű Dell Alienware AW558 egeret adunk ajándékba. A 120 grammos gamer egérről érdemes tudni, hogy természetesen AlienFX 16.8M RGB világítással dolgozik, 3 DPI beállítása is van, összesen kilenc programozható gombbal operál, illetve, hogy gyorsulása nem több 20 g-nél. További tudnivalókért pedig érdemes a mellékelt rövid videót megnézni, hátha mindezen felül még bárki többet szeretne tudni. És mivel fentebb már említettük, hogy ezúttal nem egy, hanem kettő ajándékkal is készültünk, így most már le is rántjuk a leplet, hiszen az említett két DELL modellhez, legyen az bármelyik darab bármelyik bővített típusa, most egy World Of Tanks éves licenszt is ajándékba adunk majd, ami tulajdonképpen annyit jelent a gyakorlatban, hogy ennek birtkosa(i) kisebb-nagyobb extrákhoz juthatnak majd hozzá az egyébként free-to-play játékon belül.

Az akcióban résztvevő modellek között az alábbi linken lehet mazsolázgatni, de érdemes sietni, ugyanis akciónk csupán a készlet erejéig tart majd.