Hamarosan minden egyes Radium PC mellé, egy hat hónapra szóló, úgynevezett EVO UPGRADE garanciát is biztosítunk, -mindezt természetesen a hagyományos jótálláson túl!

 

 

De mi is az az EVO UPGRADE Garancia?

Amennyiben nincs megelégedve számítógépének teljesítményével, 6 hónapon belül kérheti bármely alkatrész cseréjét, mindössze az alkatrészek közötti árkülönbözetet kell kifizetnie, a munkadíj nem kerül felszámításra. Tehát kérem, ez a gyakorlatban egészen pontosan azt jelenti, hogy az EVO UPGRADE garancia hat hónapig fennálló aktualitása közben, bármikor lesz lehetősége a friss Radium PC tulajdonosoknak magasabb kategóriába eső asztali számítógépre váltani, vagy csupán csak saját szájíz szerint erősebb komponensekkel felturbózni a már meglévő Radium PC-t. Legyen szó kinőtt komponensről vagy komplett PC-ről, mi 100%-os, eredeti vételáron beszámítjuk a megunt darabot, majd természetesen térítésmentesen, szervízdíj felszámolása nélkül, ki is cseréljük az újra. Nincs turpisság, nincs ámítás, az EVO UPGRADE Garanaciát igénybe venni kívánó ügyfeleinknek, mindösszesen csak a két komponens vagy akár a két PC közötti különbözetet kell megtéríteni. (Aktuális PC ajánlataink a képre kattintva tekinthetők meg!)

 

 

És, hogy mindez hogyan is néz majd ki a gyakorlatban?

Vegyük a legalapvetőbb, legkézenfekvőbb példát. Tegyük fel van egy Radium Home PC-nk. Ez ugye 89. 990 jó magyar forint, ezért pedig van egy Intel Pentium G4600, egy 4GB-os 2400Mhz-es DDR4 RAM, egy 120GB-os Silicon Power SSD, egy MSI H110M PRO-D alaplap, és egy Intel HD Graphics 610 tök alap videokártya a csomagban. Amennyiben úgy érezzük, hogy kinőttük a Home-ot, és egyel nagyobb kategóriára váltanánk, úgy kétségkívül a Radium Nitro GT a mi konfigurációnk. Viszont bármennyire is szeretnénk, sajnos egyáltalán nem biztos, hogy azt a maga 125 990 forintjával azonnal eltudnánk hozni, legalább egy kört kellene futnunk a büdzsénkkel, hogy kigazdálkodjuk. És itt jön képbe a Radium EVO UPGRADE Garancia: Ugyanis fogjuk az elunt Home PC-t és a garancia értelmében behozva a Radium.hu-hoz, teljes áron beszámítattjuk. Megunt konfigurációnkat leadva pedig nem kell szórakoznunk a gyűjtögetéssel vagy az esetleges áron alul történő másodkézbe adáson, hanem eredeti vételáron, azaz 89990 forintért mi beszámítjuk azt. Ennek okán a 125 990 Forintos Radium Nitro GT-t, mi csupán a különbözet, tehát egy 36 000 Forintos összeg ellenében már haza is vihetjük. Egyszerű, ugye? Nincs humpug, nincs apróbetűs rész, a történet valóban ennyire tükörsima és abszolút közérthető. Úgyhogy EVO UPGRADE GARANCIÁRA fel!

 

FIGYELEM! AZ EVO UPGRADE GARANCIA CSAK ÉS KIZÁRÓLAG A RADIUM.HU-NÁL VÁSÁROLT KONFIGURÁCIÓKRA VONATKOZIK; AMENNYIBEN PEDIG VÁSÁRLÓINK IGÉNYT TARTANAK E GARANCIÁRA, ÚGY AZT AZ ELSŐ VÁSÁRLÁSTÓL SZÁMÍTOTT FÉL ÉVEN BELÜL ÉRVÉNYBE KELL LÉPTETNI!

 

 

Kapcsolódó híreink. (A cikkek az adott képre kattintva érhetők el!)