A hírek szerint a gyártó már gőzerővel dolgozik a jelenleg létező legcombosabb grafikus modulon. Mármint világszinten a legcombosabb, valaha.

 

Nextgen VGA a javából?

Az MSI már készül a következő generációra, melynek első hírnöke, egyben pedig zászlóshajója nem más lesz, mint a GeForce RTX 2080Ti Lightning Z, mely ugye már csak a Lightning jelző miatt is árulkodó, figyelembe véve, hogy ugye a gyártó valóban legizmosabb cuccai szoktak ezen a néven futni. Ez pedig arra enged következtetni, hogy az MSI újdonsága valószínűleg már a gyártó legnagyobb gyári tuningját tudhatja majd magáénak, illetve mind a hűtőegység, mind pedig a VRM is ezen megoldásban lesz a lehető legcombosabb a kínálatban.

 

 

 

És ha már hűtőegység, az előzetes információk szerint már akár gyári vízhűtéses variáció is érkezik majd belőle kapásból, továbbá maga a VGA elméletileg a jelenlegi Gaming X Trio fölött helyezkedik majd el a kínálatban. Azt azonban sajnos még nem tudni, hogy a nextgen modul mikor is kerül majd hivatalos forgalmazásba, ugyanis az első teaser-t is csak egy kínai médiaesmény legvégén dobta be a gyártó.

 

 

Üzletünk laptop kínálata az alábbi, míg asztali számítógép repertoárunk pedig ezen a linken tekinthető meg!