Bizony így van, mostantól határozatlan ideig a Radium XT-szériás asztali számítógépeibe az Aegis darabjai adják majd a hátszelet.

 

És ez bizony nagyon jó!

De, hogy pontosan ez miért is olyan jó nekünk? Hát kérem az Aegis, a görög mitológia isteneinek ereje által ihletett DRR4 memóriái, pontosan azt a fajta kraftot prezentálják, amelyre egy GAMER PC-nek az optimális stabilitás érdekében éppen szüksége van.

 

 

 

 

 

A GSKILL Aegis memóriái kétségkívül játékre teremtettek, amelyek a maguk 2133Mhz-es sztenderd sebessége pont kiváló, és minden egyes hatodik generációtól felfelé található Intel processzorral, tökéletesen kompatibilis. Mindezen felül pedig a gondos tervező és tesztmunka gyümölcseként, az Aegis Gaming DDR4 memóriái hibátlan kompatibilitást biztosítanak a legfrissebb alaplapok számára is. A további erények között ki kell hangsúlyozni az energiatakarékos kivitelezést, hiszen a DDR4 modulokat szabvány szerint 1,2 V -1,35 V alacsony feszültséggel tervezték, így bőven takarékosabbak, mint a a korábbi modulok, kvázi rövidebb idő alatt, kevesebb fogyasztással képesek ugyanolyan vagy nagyobb munkát is elvégezni. Mindezen felül pedig a legfrissebb Intel XMP 2.0 profilokkal kerültek leprogramozásra, ennek okán pedig nemcsak gyors és felhasználóbarát, de még roppant módon szavatosak is az Aegis memóriái.

Üzletünk PC kínálata az alábbi, míg legfrissebb Radium PC tesztjeink pedig ezen és ezen a linken tekinthető meg!