Most, hogy nyakunkon a Black Friday, elérkezettnek láttuk az időt, hogy kicsit felfrissítsük vásárlóink emlékeit a Radium speciális EVO UPGRADE garanciáját illetően. Persze mint az lenni szokott, bizony ezúttal is nyakon önötöttük egy kis plusz jósággal, ha úgy tetszik extrával.

A Radium.hu aktuális PC kínálata az alábbi képre kattintva érhető el!

 

EVO UPGRADE, kicsit felturbózva!

Mint az tudvalevő, a Radium EVO UPGRADE garancia voltaképpen az utólagos komponens kozmetikázást, bővítgetést és tuningolást hivatott megkönnyíteni, melynek talán legnagyobb erénye ugye az, hogy minderre a vásárlásunkat követő hat hónapon belül, természetesen díjmentesen van lehetőségünk. A témába pedig kicsit szárazabban, ugyanakkor tényszerűbben az alant idézett szöveget (vagy akár a komplett erről szóló írásunkat) átnyálazva merülhetünk bele, ami a kvázi pontos, tankönyvi definíciója a Radium EVO UPGRADE garancia sava-borsának.

 

 

"Amennyiben nincs megelégedve számítógépének teljesítményével, 6 hónapon belül kérheti bármely alkatrész cseréjét, mindössze az alkatrészek közötti árkülönbözetet kell kifizetnie, a munkadíj nem kerül felszámításra. Tehát kérem, ez a gyakorlatban egészen pontosan azt jelenti, hogy az EVO UPGRADE garancia hat hónapig fennálló aktualitása közben, bármikor lesz lehetősége a friss Radium PC tulajdonosoknak magasabb kategóriába eső asztali számítógépre váltani, vagy csupán csak saját szájíz szerint erősebb komponensekkel felturbózni a már meglévő Radium PC-t. Legyen szó kinőtt komponensről vagy komplett PC-ről, mi 100%-os, eredeti vételáron beszámítjuk a megunt darabot, majd természetesen térítésmentesen, szervízdíj felszámolása nélkül, ki is cseréljük az újra. Nincs turpisság, nincs ámítás, az EVO UPGRADE Garanaciát igénybe venni kívánó ügyfeleinknek, mindösszesen csak a két komponens vagy akár a két PC közötti különbözetet kell megtéríteni."

 

Black Friday-tól egészen Karácsonyig.

Jelen cikkünk apropója elsősorban pedig nem a már ismert tények felelevenítése, sokkal inkább mindennek egyfajta limitált időre szóló továbbfűzése, felturbózása. Mint ahogyan az a bevezetőben is olvasható, ezen a héten startol majd a Radium hivatalos Black Friday akciója, ami ismét megannyi izgalmas újdonságot, illetve jobbnál-jobb ajánlatot tartogat majd vásárlóink számára. Ennek apropóján pedig úgy döntöttünk, hogy nem is köthetnénk össze e jeles alkalmat a Karácsonnyal jobban; minthogy minden egyes vásárlónknak, aki a Black Friday és a Karácsony közé eső időintervallumban Radium PC-t vásárol, most az egyébként hat hónapig tartó EVO UPGRADE garanciáját nem kevesebb, mint tíz hónaposra hosszabbítjuk! Tehát rövidre szabva mindez azt jelenti, hogy minden Radium PC mellé, most egy 10 hónapra szóló EVOLUTION UPGRADE garanciát is ajándékba adunk! Érdemes megfontolni, pláne abban az esetben, ha jól tudjuk magunkról, hogy akár rövid időn belül is szeretjük frissítgetni a komponenseinket, alkatrészeinket.