Mivel mindig lelkesen igyekszünk valami egészen újjal és nagyszabásúval előrukkolni vásárlóink számára, így nyilván ezúttal sem lehet ez másként. Nemrégiben ráncfelvarrtuk kicsit az asztali számítógépes kínálatunkat, -elsősorban ez természetesen GAMER PC fronton értendő,- így érdemes is rögtön szétnézni az egyébként meglehetősen szélesre eresztett palettánkon, hiszen nem csak a már meglévő, ám esetlegesen kissé megkopottnak tűnő konfigurációkat pofoztuk ki, hanem abszolút új versenyzőket is ringbe küldtünk.

 

 

Erre tessék!

A már jól ismert kategóriák nagyjából maradtak, így a legoptimálisabb ár/teljesítmény mutatóval dolgozó GT, vagy a maximális játékos élményt garantáló XT-széria, de a komolyabb feladatokat ellátó Render, valamint az elsősorban az üzleti körökben favorizált Business-széria is. Ugyanakkor a szemfülesek számára már jól szemet szúrhatott egy relatíve friss fül, -amely a GT-széria mellett, egészen biztosan sokak új kedvence lesz majd,- a 0%-os THM akciós kategória. Ám erről majd egy picit később.

 

 

Konkretizáljunk.

Érdemes egyébként tényleg minden említett kategóriát alaposan átnyálazni, ugyanis a jól bejáratott konfigurációk is megkapták a maguk jól megérdemelt nyolcadik generációs frissítését, így bár a legtöbb fantázianév ismerősen csenghet, a komponensek már a jövőt, ezzel egyidejűleg pedig az újdonságokat hivatottak prezentálni. A GT-szériában, a nyolcadik generációs RADIUM FIGHTER GT-R, az XT-ben pedig a RADIUM BATTLE XT, a FIRE XT OC EDITION, illetve a STORM XT OC EDITION az abszolút újdonság, és mindenkettő egyaránt meg is érdemli a kitüntetett figyelmet. A Business-ben tulajdonképpen kár is volna egy-két modellt kiragadni, inkább meghagynám a felfedezést örömét mindenkinek, tudniillik a kategóriába tartozó tizenegy PC közül, bőven akad mazsolázgatni való. A Render szériát bár már ismerjük, továbbá totálisan friss érkező nincsen, azért itt-ott felfedezhető módosítások bőven lehetnek, amelyek megérnek egy-egy figyelmes pillantást.

 

A miheztartás végett azért még egyszer tehát: a Radium.hu komplett PC kínálata az alábbi linken érhető el!

 

Mint fentebb már említettem van egy egészen friss kategóriája is a Radium PC-knek, amely a maga "0%-os THM akciós" elnevezésével, azért kétségkívül roppant módon beszédes. Ez egészen konkrétan kilenc darab speciális csomagot tömörít magába, különböző konfiguráció/monitor kombó felállásban. Ez amúgy elsősorban az XT és GT kategóriában, illetve ezek XT-R és GT-R alkategóriájában amúgy is fellelhető egyes darabokat hivatott prezentálni, megbolondítva azt egy a csomaghoz tartozó monitorral bónuszban. Úgyhogy tisztelt Gamer-kolléga, tégy magadnak egy óriási szívességet és nézz körül a fenti linkek mindegyikén, hiszen kínálatunk számtalan kincset tartogat. Miért is pont Te maradnál ki a buliból, ha mindenki más már lelkesen bújja az oldalt? Na, ugye.

 

A Radium.hu komplett laptop kínálata az alábbi, míg egyedileg tervezett PC kínálata az alábbi linken tekinthető meg!