Rendezvény

A Radium csapata ismét részt vett a GameStar által megrendezett GameNight shown a Margit-szigeten, 2015. július 29-én! Ezúttal nem csak bemutató termékeinket vittük ki, hanem egy Mortal Kombat X bajnoksággal is jelentkeztünk.

 

A bemutatóalanyokról már esett pár szó felvezető cikkünkben, de ismétlésképp: a rendezvényen volt nemrég debütált Aurora GT3.0-ánk, a bajnokságnak alapot adó Ghost XT-nk, illetve egy SpiritXT is. Mellettük a negyedik versenyző egy egyéni konstrukció volt, akit egyenlőre nem kereszteltünk még el. A játékosok kipróbálhatták a Project CARS-t, a GTA V-öt, illetve a Witcher 3-at a tesztgépeken, valamint a beharangozott Radiumos ajándéktárgyakkal gazdagodhattak.

 

A hangsúly persze a bajnokságunkon volt, ahol jó pár látványos meccset láthattunk. A 16 nevezőnkből kemény küzdelem után végül ketten jutottak tovább a döntőbe, ahol Batik Balázs győzedelmeskedett, Mezei Áronnal szemben. Nyereménye, a Radiumos termékeken kívül egy Zalman fejhallgató, valamint egy Interceptor DS100-as gamer egér lett, amit boltunkban vehetett át. A második helyezett szintén egy gamer egérrel gazdagodott, míg a harmadik helyezettünk egy MotoGP könyvvel térhetett haza.

 

Bár a gyermekbetegségek jelentkeztek a bajnokság során, reméljük, hogy a résztvevők jól szórakoztak és legközelebb is, amennyiben lesz lehetőségünk, hasonlóan jó hangulatú és pörgős bajnoksággal jelentkezhetünk majd.