A játék, csakúgy mint annak szabályzata is rendkívül egyszerű, kis odafigyeléssel előkelő helyre juttathatjuk magunkat a potenciális győztesek várományos litáján, egy leheletnyi szerencsével pedig bárki magáénak tudhatja majd, a jobbnál-jobb Radiumos ajándékok valamelyikét.


 

Gyorsan nézzük a részleteket!

Mint ahogy az fentebb már említésre került, maga a művelet bizony egyáltalán nem bonyolult, csupán annyi a dolgotok, hogy ha Győr városának valamely pontján egy Radiumos óriásplakátra bukkantok, lőjjetek róla egy fotót, és az adott képet, privát üzenet formájában küldjétek el nekünk a messengeren, azonban fontos, hogy a küldést megelőzően vagy követően, ezt jelezzétek nekünk az adott Facebook bejegyzés komment szekciójában! Tehát fotó, annak csatolása nekünk a messengeren, végezetül pedig e nyereményjátékos fb poszt alá történő kommentelése!

Oké, ha eddig minden tiszta, akkor lássuk is, hogy a szerencsések pontosan milyen nyereményekhez juthatnak majd hozzá:

Nyereményjátékunk egyik díja nem más, mint egy ADATA pendrive, ami 16GB-nyi tárhelyével, rengeteg háztartásban éppen jól jöhet. A második díj egy fanfavorit ZALMAN gamer fejhallgató, amire már biztosan rengeteg, a hagyományos megosztós játékainkban résztvevő Olvasónknak fájhat már a foga, úgyhogy itt a remek alkalom. A harmadik, egyben pedig utolsó díjunk ezúttal egy C-Tech AKANTHA Gaming egér, ami a maga hat gombos lehetőségével és LED világításával sok gamer kedvence lehet majd az online térben. Végezetül pedig gyorsan vegyük át még egyszer a játék szabályait, illetve a játékban résztvenni kívánók tennivalóit: Tehát nincs más dolgunk, mint Győr utcáin lőni egy képet a város valamely pontján kihelyezett Radium.hu óriásplakátról, azt elküldeni nekünk privát üzenet formájában a messengeren, majd pedig a hivatalos Facebook oldalunkon, az erre a nyereményjátékra vezető posztunk alá, hozzászólás formájában jelezni, hogy mindez megtörtént!

A nyereményjáték sorosolása e hónap, tehát augusztus 27-én várható, a nyertes(eke)t pedig privát üzenet formájában fogjuk majd értesíteni. Sok szerencsét mindenkinek!