Ötvennégy megvásárlásra váró laptop, hét plusz egy különböző opcionális ajándék, akár tizenötezer forint értékben! Hogy miről is van szó? Mondjuk is.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nincs más dolgotok, mint honlapunkon IDE kattintani, ami azonnali elérést biztosít számotokra az akcióban résztvevő gépeink közötti mazsolázgatásra. Az újraárazott ajánlatok már önmagukban is figyelemreméltók, ám ugye hab híján a torma ezen az általunk feltálalt húsvéti sonkás-tojásos tortán, a birtokotokba vehető ajándékokban keresendő. Vegyük is sorra:

 

Egy 15.6-os, fekete színű LOGIC notebook táskán felül, lehetőségetek van lecsapni egy Kingston DataTraveler USB 100-ra, akár 16GB, akár pedig 32GB méretben. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ezen felül gazdára vár egy kifejezetten tartós és hosszútávú használatra piacra dobott, gumis burkolatú, gumírozott görgős KOLINK HM50 optikai gamer egér is, mely mindamellett, hogy legalább ötmillió kattintásra született, még egy kimondottan dögös, hét különböző színben pompázó LED-es háttérvilágítás tesz még különlegesebbé.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Akkor itt van a C-Tech Akantha által tervezett, hat gombbal felfegyverzett, kék háttérvilágítással dolgozó gamer-egér is, mely futurisztikus küllemével nem csak biztosítékként hathat a páratlan és megbízható játékélményt illetően, de még roppant módon menőn is fest.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A játék soron következő résztvevője a Z-Sound System-mel felturbózott ZALMAN ZM-HPS200 gamer-fejhallgató, ami azon felül, hogy garantálja a megfelelő minőséget és hangzást mind zenére való bólogatáshoz, mind pedig játékhoz, kényelmes, strapabíró és tökéletesen képes megszűrni a használója számára nem kívánatosnak ítélt külső zajforrásokat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A potenciális ajándékok sorát pedig a KOLINK V8-as gamer-klaviatúrája kívánná zárni, ami öt, külön-külön is programozható, lézer gravírozott extra gombjának, valamint hétféle különböző háttérvilágításának, macro támogatásának, továbbá multimédiás lehetőségeinek köszönhetően, minden kétséget kizáróan ékességévé válhat egy gamer asztalának.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az egyszerűség kedvéért, vegyünk is egy példát:

 

Amennyiben mondjuk egy ASUS G771JW-T7235T nyerné el a tetszésünket, úgy azt a kosárba behelyezve, a rendszer 10.000 forint értékben kívánná honorálni rendelésünket. A felajánlott összeg használatával, alább tetszésünk szerint variálhatunk, így példának okáért egyszerre csaphatunk le a KOLINK V8-as gamer-klaviatúrára és a ZALMAN ZM-HPS200 gamer-fejhallgatóra is, melyek beszámítási értéke egyaránt öt-ötezer forint. Dönthetünk persze úgy is, hogy ezt a két markáns opciót beáldozva, inkább a hétezer ötszáz forintos, 32 GB-os pendrive mellett döntünk, és mondjuk választunk még mellé vagy egy KOLINK egeret, vagy egy laptop táskát, vagy pedig a futárszolgálati lehetőséget. Ezen variációk már csak a ti fantáziátokon és igényeiteken múlnak.

 

Mindezek tudatában pedig nyilvánvalóan nem érdemes sokáig haboznunk, hiszen így megelőzhetővé válik az, hogy lemaradjunk a számunkra szimpatikus termék(ek)ről. Szóval hajrá!