Érdemes lesz majd a következő hetekben minden kedves Olvasónknak és Vásárlónknak bőszen mazsolázgatni a kínálatunkat, ugyanis a mai nappal már kezdetét is vette a Back To School akciónk. Már mondjuk is a részleteket!

 

Nyár volt, nyár.

Sajnos-nem sajnos bizony eljött az az idő, amikor is a nyári időszak, ezzel együtt pedig az iskolai szünet javát már magunk mögött hagytuk. Ez mindig kicsit nehéz, kicsit talán fájdalmas is, ugyanakkor az idei ürümre is jutott némi öröm, ami kicsit talán könnyebbé teheti majd a szeptemberi iskolakezdést.

 

 

Ugyanis a Radium Tanévnyitó Akciója a mai nappal már el is startolt, amelynek keretei között óriási akciókkal, illetve jobbnál-jobb konfigurációkkal készülünk majd minden nebulónak, -meg persze felnőttnek is,- kortól és nemtől függetlenül. A Tanévnyitó Akció alatt bizonyosan bárki, vagyis inkább mindenki megtalálja majd a saját számításait, hiszen a multimédiás konfigurációktól kezdve, a gamer gépekig minden megtalálható lesz a repertoárban, hogy kicsit könnyebbé tegyük a szeptemberi hangolódást. A Back To School Akció komplett repertoárja az alábbi linken érhető el teljes valójában, jó böngészést és napsütésben gazdag nyarat kívánunk még a hajrára.

 

 

Üzletünk laptop kínálata az alábbi, míg asztali számítógép repertoárunk pedig ezen a linken tekinthető meg!