Szeptember első hetében újra iskolások töltik meg a nyáron üresen álló padokat és elkezdődik a munka a diákok számára. Kereskedésünk igyekszik a legjobb partnereket kínálni az iskolai feladatok elvégzéséhez, legyen szó órai jegyzetelésről, házi feladat megoldásról, vagy előadások közbeni játékról (nem biztatunk erre senkit, csak szimplán a lehetőség...). Összegyűjtöttük tehát három ASUS laptopból álló évnyitó csokrunkat, hogy a lehető legjobban kezdődjön a júniusig tartó iskolaév. Fontos megjegyezni, hogy most bármelyik gépet azonnal megkaphatja, ha betér kereskedésünkbe és ezek mellé még egy kis ajándékkal is készülünk.

ASUS X550ZE

Az első ajánlatunk egy AMD belsőségekkel ellátott ASUS gép, amiről tesztünket IDE kattintva érhetitek el. Az AMD-s ajánlatunkból az egyik legjobb multimédiás gép, ami magában hordozza az keleti gyártóra jellemző stílusos külsőt, teljesítményt és strapabírást. A két gigás AMD Radeon R7 M270-el, ami az AMD FX7600-as processzor integrált kártyájával közös munkát végez korrekt játékos élményt kapunk, némi kompromisszumért cserébe. Az office feladatok mellett az órák közti szünetekben nagyszerű partner egy rövid multis MOBA, vagy Heartstone menetre, netes videózásra, vagy a korábbi jegyzetek rendezésére. Kényelmes partner, méreteiből adódik, hogy bárhol elővehető, fél terrás HDD-jének hála sok adat elfér rajta, akkumulátora pedig elég kitartó ahhoz, hogy ne legyen kötelező három napi hideg élelemmel letáborozni a konnektor mellett.

ASUS K501LX


A leghűvösebb gép, ami boltunkban kapható. Nem, nem azért mert antiszociális lenne, sőt remek partner mind játékhoz, mind a multimédiás feladatokhoz, ahogy az tesztünkből is kiderült, hanem azért, mert az egyik legjobb hűtéssel rendelkezik. A rézszálas rendszernek hála a nyári napokon kellemes élmény volt a K501LX alapegységén pihentetni a csuklóm, de talán a szürkébb őszi napokban sem esik majd rosszul ez a frissesség! A GeForce GTX 950M-nek, a négy giga ramnak és az i5-ös 5200U processzornak hála a piacvezető GTA V is elfutott rajta High beállításokon, szóval ki ne szeretne két előadás, vagy óra közt egy kicsit Los Santos utcáin akciózni? Tesztünkből kiderült , hogy az elegáns, egyszerű, de nagyszerű dizájnja és teljesítménye a multimédiás laptopjaink egyik legnépszerűbb darabjává emelték a K501LX-et így nem maradhatott ki ő sem a tanévkezdő csokorból.

ASUS X550JX

Nem, nem káprázik senkinek sem a szeme, az ASUS X550ZE testvérét ajánljuk harmadik gépnek. Mégis, miért ajánljuk „ugyanazt” a kasznit kétszer? Mert a motor egészen más! Az AMD belsőt ezúttal egy Intel-Geforce kombináció váltja, hiszen előbbiből egy i7-es 4720HQ került a csomagba, míg utóbbiból a K501LX esetében is dicsért GTX950M. Ugyan az ITT elérhető tesztből kimaradt a GTA V, vagy a Witcher III: Wild Hunt tesztelése, de ezzel a párossal egyik játékkal sem lesz gond, a gép Project CARS-nál produkált eredményeiből kiindulva. 15'3 colos kijelzőjén jól fog mutatni minden játék, illetve multimédiás fájl, hiszen ajánlatunkban ez a legfőbb elem. Mindhárom gép, így az X550JX is hivatott kiszolgálni minket akár az iskolában, akár otthon is, ha csak egy filmet néznénk meg, játszanánk egy kicsit, vagy a házi feladathoz böngésznénk információért a neten.

RADIUM +

Ismerve, hogy mekkora trauma a diákoknak visszatérni a padba, igyekszünk egy kis ajándékkal kedveskedni a laptopok mellé. Ahogy azt az ajánlatainkban is láthatják, a gépekhez ajándékba adunk egy laptoptáskát, illetve egy gamer egeret is. Bizalmunk sem töretlen a legnépszerűbb multimédiás gépeink irányába, hiszen Radium+ garanciával áruljuk őket, ami 1 éves 7990Ft értékű ajándék pixelgaranciát tartalmaz és ha nem elégedett a készülékkel, úgy lehetőséget ad arra, hogy 30 napon belül visszaküldheti hozzánk! Továbbá az alap gyártói jótálláson túl, amennyiben meghibásodás jelentkezik a készüléken, akkor 50%-os kedvezménnyel (az anyagköltségre vonatkozik) javíttathatja meg szakszervízünkben a készüléket!

Szeptember tehát nem biztos, hogy olyan rosszul kezdődik, ha a Radium gépei kerülnek az iskolatáskába!