Alig egy hónap telt el az iskolai szenzont búcsúztató akciónkat követően, máris itt a legújabb, szintén tematikus, illetve nem kevébé jelentőségteljes leárazásunk, melyet nem csak a futball szerelmesinket, de mindenkinek vétek volna kihagyni. És mint mindig, ezúttal is érdemes képben lenni a Radium webshop kínálatával, de aki netalántán lemaradt volna, most azt is felzárkóztatjuk.

 

 

A VB után szabadon!

Úgy bizony, momentán aligha találnánk jelentőségteljesebb világméretű eseményt a világbajnokságnál, ennek megünneplése gyanánt pedig mi sem róhatnánk le méltóságteljesebben a tiszteletünket, minthogy ismét egy gigászi akcióval örvendeztetjük meg vásárlóinkat. A Radium Nagy Nyári VB akciója pedig ezúttal is minden létező felhasználói réteg igényeit igyekszik majd kiszolgálni, amelyben bárki megtalálhatja a saját számításait, az általános és multimédiás userektől kezdve, egészen a hardcore gamerekig. És mindezt persze értsük egyaránt laptop és PC fronton is.

 

 

Sajnos semmi sem tart örökké!

Sajnos-nem sajnos ez bizony egyetemes örök igazság, így mint minden létező földi jónakl, a Nagy Nyári VB akciónak is vége szakad egyszer. Azonban pontosan ezt elkerülvén érdemes sietősre fogni a kínálat átnyalazását, hiszen egy készlet erejéig tartó akciós konfiguráció, ki tudja meddig marad elérhető? A leárazásban egyébként bőven akadnak olcsóbb és drágább darabok is, a kedvezmény mértéke és aránya pedig nyilván az adott típustól válik függővé. Mindenestre érdemes jól átnyálazni a kínálatot, hiszen van itt minden mi szem-szájnak ingere. Úgyhogy erre tessék!

 

A Radium.hu komplett laptop kínálata az alábbi, míg egyedileg tervezett PC kínálata az alábbi linken tekinthető meg!