Ugyan az Alienware szériát nyilván nem az átlagfelhasználó pénztárcájára szabta a Dell, azért bőven érdemes nyomon követni a márka aktuális darabjait.

 

 

Sheldon Cooper tudja mi a dörgés!

A "szép cica, jó cica" bájos sorain túlmenően, a The Big Bang Theory elméleti fizikusának mechanikussá formálódott szívét, kétségkívül az Alienware képes még meg-meg dobbantani. Ugye ékes bizonyítéka ennek a sorozat harmadik évadának egyik epizódja, melyben a világon fellelhető létező összes variánst tüzetesen körbejárva, a mi Sheldonunk végül a Dell istálló zászlóshajójának fogad véget nem érő hűséget. Amire pedig Sheldon rámondja az áment, az bizony már rossz nem lehet. Az Alienware modellekről ugye köztudott, hogy nemcsak vételáruk, de bizony a minőségük is szemtelenül figyelemre méltó; ennek okán pedig nem meglepő, hogy az Alienware itthon bizony egy közel sem tucat, sőt kimondottan réteg márka a laptop piacon.

Ám mindez momentán miért is érdekes számunkra? Nagyon egyszerű kérem, a Radium.hu büszkén jelenti, hogy webshopunkban immáron elérhetővé vált a Dell Alienware 17 R4, ami specifikációit tekintve már egy igen komoly fegyvertény egy gamernek. Mélyrehatóbb bemutatónk előtt pedig legyen elég annyi, hogy a közel egymillió forintos nagyágyú, az árának bőven megfelelő teljesítménnyel is bír, így az i7-7820HK processzor, az NVIDIA GeForce GTX 1070 8 GB, valamint a 16GB-os DDR4 RAM szentháromsága már egészen biztosan nem csorbul majd bele holmi Witcherekbe meg Crysis-ekbe, kérem. A DELL Alienware 17 R4 az alant található webshoplinken már elérhető, ám érdemes még a széria további modelljei között is mazsolázgatnunk, mert alábbi listánkban bőven akadnak még gyönyörködni való darabok.

Hamarosan pedig jövünk a bemutatóval, addig pedig álljon itt néhány kép a DELL Alienware 17 R4-ről kedvcsinálónak!