Nem telik úgy hét vagy hónap, hogy a Radiumnál ne készüljünk valami újdonsággal, esetleg friss debütálással vagy mint mondjuk jelen esetben, egy szignifikáns akcióval. Ugye pontosan ezért is érdemes mindig résen lenni a webshopunkra hirdetett akciókat és leárazásokkal kapcsolatban, hiszen ezen esetekben, ki-ki megtalálhatja a maga számításait.

 

 

Kínálat frissül, árak zuhannak.

Ezúttal is egy jelentős akció-rohammal kívánunk jelentkezni Olvasóink és Ügyfeleink számára, amelyek egyrészt minden réteget maradéktalan odaadással igyekeznek majd kiszolgálni, az általános és multimédiás userektől kezdve, egészen a hardcore gamerekig, másrészt pedig szem nem marad tőle szárazon. De tényleg. Kezdjük ott, hogy mint azt említettem, tényleg igyekeztünk minden rétegre gondolni, hiszen aktuális ajánlataink között az abszolút kezdő konfigurációtól kezdvén, egészen a specifikusan játékosok számára megtervezett gamer laptopig minden megtalálható.

 

 

Mutatjuk.

De minden csak sorjában. Tehát amennyiben a főoldalon böngészünk, a felső, vízszintes sávban látható fülök között találjuk az AKCIÓK menüpontot, amely fölött most is -csakúgy mint minden aktuális akció hozzáadásokor- egy ÚJ Akció! logo látható. Erre kattintva azonnal egy ezúttal négy oldalasra eresztett, összesen pedig mintegy 345 modellből álló listát látunk majd. Tehát mondom még egyszer: 345 MODELL! Szóval bőven akad mazsolázgatni való tartalom, az már egyszer biztos.

 

A Radium.hu komplett laptop kínálata az alábbi, míg egyedileg tervezett PC kínálata az alábbi linken tekinthető meg!

 

Itt pedig ugye gyakorlatilag három listázási szempont alapján is testreszabhatjuk a kínálatot, Pozíció, Ár és Név alapján is.Ezt követően pedig kiválasztani a saját szájízünk, igényeink meg persze pénztárcánk kapacitásával kompatibilis darabot, és lecsapni rá, amíg nem késő! Gyártó és kompetencia alapján pedig bőven tudunk majd szemezgetni, hiszen például az ACER-től is találunk közte például multimédiás, belépő szintű vagy például játékos variációt, de ez ugyanúgy elmondható a többi gyártóról is, így az ASUS-tól és a HP-tól, mint mondjuk a Lenovo-tól.