A gyártó éppen két éve, tehát 2016-ban dobta piacra belépőszintű windows-os notiját, az Acer Swift 1-et. Azóta egyszer jött az olcsóbb kategóriás modellhez frissítés, még tavaly, most azonban itt az újabb adag.

 

Érdemes lesz figyelni.

A készülő vérfrissítést egyébként a Notebookcheck szemfüles szerkesztői szúrták ki a gyártó hivatalos oldalán, a látottak tanubizonyságai szerint pedig ezekbe, az egyébként egyelőr ár és hivatalos megjelenési dátum nélküli modellekbe már Intel Pentium Silver N5000-es Gemini Lake processzorok kerültek beszerelésre.

 

 

 

 

 

 

 

Az Acer Swift 1-es legújabb darabjai 4GB memóriával, 256GB-os SSD-vel, 1920x1080-as IPS panellel, 720p-s kamerával, illetve a szokásos vezeték nélküli hálozati kapcsolattal büszkélkedik majd. A csatlakozói között kvázi minden lényegi bement helyet kapott a C a 3.0 és 2.0-ás USB-től kezdve. a HDMI, illetve jack csatlakozóig. A küllemét tekintve pedig nem merészkedtek messzire, ugyanis ezúttal (is) ezüst és arany színben kerül majd a pocokra.

Üzletünkben a Swift itt, míg laptop kínálatunk az alábbi, asztali számítógép repertoárunk pedig ezen a linken tekinthető meg!