A G.Skill moduljai abszolút a gamerekre lett tervezve, ez kérem nem is kérdés.

 

 

Gamer-modul, gamereknek.

Trident Z néven jelenetette be nemrégiben vadonatúj, egészen extravagáns négycsatornás, 32 GB-os kapacitással operáló memóriacsomagját a G.Skill.

Bizony az állunk is leesett a a G.Skill legújabb DDR4 kit-jeitől, melynek moduljai bizony 4266 Mhz-es effektív órajelen, illetve a korábbi 1,2 helyett már 1,4 volton dolgoznak. Az RGB LED-ekkel ékesített 8GB-os modulokat egyébként a SAMSUNG B-die memóriáival turbózták fel, a végeredmény pedig az eddigi leggyorsabb RGB-s, 32 GB-os csomagot eredményezte.

A jóhír pedig nem más, minthogy a Trident Z bizony tökéletesen kompatibilis az Intel nyolcadik generációs processzoraival, valamint a Z370-es lapkakészlettel dolgozó alaplapjaival is. Ennek okán pedig hibátlanul ki lehet majd használni a legújabb konfigurációknál is, - persze nyilván majd csak azoknak, akik mélyen a zsebükbe tudnak majd a decemberi megjelenéskor, mert bár a modulok pontos ára nyilván még nem látott napvilágot, azértne legyenek majd illúzióink: ez bizony drága buli lesz.

A Radium.hu memóriából csillagos ötösre vizsgázott TOPSPEED kínálatát itt keressétek, míg a sztenderd RAM vs. Tuning RAM cikkünket pedig az alábbi linken olvashatjátok.