Bár ez tulajdonképpen teljességgel evidens, a szivárgások is megerősítették, hogy az érkező grafikus modul esetén, a teljesítmény növekedés mint olyan, rendkívül erőteljes lesz.

 

Innovatív NEXT-GEN!.

Az Nvidia next-gen, 1100-as szériás moduljai bizony egyre csak közelednek, ezt hivatott erősíteni az a tény is, hogy napról-napra egyre több leakelt teszteredmény vagy információ morzsa bukkan fel, melyről ezúttal már effektív eredmények is vannak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A mellékelt eredmények alapján az bizony kétségtelen, hogy a teljesítmény növekedés a gyártó istállójában megfogant új modul esetén igen erőteljes lesz , sőt, ezek alapján a 1170-et valahová GeForce GTX 1080Ti szintjére lesz majd érdemes bepozícionálnunk. Mindez a gyakorlatban egyébként 22 989-es pontszámot jelent a 3D MARK Firestrike-ja szerint. Persze a hivatalos eredményekre, valamint az első releváns tesztekre sajnos még várnunk kell, azonban kiindulási alapnak ez már több, mint biztató, sőt, már mi magunk is alig várjuk, hogy górcső alá vegyük a következő generáció slágerprociját.

Üzletünk laptop kínálata az alábbi, míg asztali számítógép repertoárunk pedig ezen a linken tekinthető meg!